Ličani partneri Primorcima na Riječkom sajmu

četvrtak, 21.02.2008. 13:01

GOSPIĆ – Obrtnička komora Ličko senjske županije prihvatila je poziv Obrtničke komore Primorsko - goranske županije da bude komora partner na ovogodišnjem međunarodnom Riječkom sajmu, u sklopu kojega se održava i HOT 08., sedmi specijalizirani obrtnički sajam za turizam.

Zaključeno je da se Obrtnička komora LSŽ za trajanja sajma, osim obrtničkom proizvodnom i uslužnom ponudom, posebno predstavi na otvaranju 2. travnja, angažiranjem kulturno-umjetničkog društva, te ugostitelja s gastro ponudom zavičaja, turističkih djelatnika, agencija i drugih. Dogovor su zaključili predsjednica OK LSŽ Ana Šerić Konjikovac te predsjednik OK PGŽ Boris Vukelić i tajnik Željko Dimitrić, a poziv će biti upućen i Ličko- senjskoj županiji.
"Počašćeni smo pozivom koji nas i obavezuje, tim prije što nam je ovo prvo partnerstvo i predstavljanje na ovakav način na međunarodnoj sceni. No prema reakcijama Upravnog odbora komore i kolega u Udruženju obrtnika Gospić, Novalja, Senj i Otočac, mislim da razloga za zabrinutost nema", kazala je predsjednica OK LSŽ Ana Šerić Konjikovac.