Kvarner Expo 08

srijeda, 16.01.2008. 15:48

OPATIJA - Kvarner Expo 08 - peta jubilarna izložba proizvođača suvenira Hrvatske, održat će se od 19. - 22. ožujka 2008. godine u Opatiji.

Zbog sve većeg interesa izlagača i posjetitelja izložbe, bilo je potrebno osigurati dovoljno izložbenog prostora, pa je stoga određeno da se izložba održi na prostoru ljetne pozornice u Opatiji. Za tu će se priliku napraviti veliki šator, primjereno uređen, osvijetljen i klimatiziran sa svim popratnim sadržajima, kako bi se mogli kvalitetno smjestiti svi zainteresirani izlagači.

Prednost nove lokacije, osim većeg i komotnijeg prostora je i lakši pristup izlagačima i posjetiteljima, kao i mogućnost parkiranja vozila. Atraktivan preduskršnji termin, zasigurno će kao i ranijih godina na izložbu privući brojne domaće i strane posjetitelje. Organizatori izložbe su Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, Udruženje obrtnika Opatija i Alpe Adria Expo iz Opatije, uz pokroviteljstvo PGŽ, Turističke zajednice PGŽ, Grada Opatije, Turističke zajednice Grada Opatije, te Općine Matulji i Općine Lovran.

Za sudionike prodajne izložbe omogućit će se smještaj u hotelima i privatnom smještaju po povoljnijim cijenama.

Za sve detaljnije informacije i pomoć, možete se obratiti Udruženju obrtnika Opatija na telefon: 051/272-692 ili putem e-maila:

uo-opatija@ri.t-com.hr

Vjerujemo da ćete nam se pridružiti u Opatiji u što većem broju i na taj način dati svoj doprinos stvaranju i prezentaciji autohtonih hrvatskih suvenira.

Organizacijski odbor