Koprivničke kuglašice osvojile broncu u Malom Lošinju

utorak, 16.05.2017. 13:55

KOPRIVNICA - Na Obrtničkim sportskim igrama koje su prošli vikend održane u Malom Lošinju, ove nas je godine ugodno iznenadila ekipa koprivničkih kuglašica (frizerke Tatjana Balog, Silvija Vadla, Sandra Pehnec, Mirjana Gabaj i građevinarka Marija Vrabelj).

Nakon niza godina uspjele su osvojiti treće mjesto. Uspjeh je to veći što su na početku krenule kao potpune amaterke, ali ih je samo velika volja i trud dovela do uspjeha. Već nekoliko godina treniraju redovno cijelu godinu pa su se čak i priključile profesionalkama u koprivničkom kuglačkom klubu KOPRIVNICA, prvo samo na treningu, a kasnije i kao ekipa.

One su dokazale da se voljom i trudom može sve, jer pobijedile su mnogo iskusnije kolegice.

Čestitamo i želimo im još veće uspjehe te se nadamo da će to motivirati i druge obrtnike i obrtnice na sportsku aktivnost koja je neophodna u današnje vrijeme ubrzanog življenja i stresa.

Njihovo putovanje financiralo je Udruženje obrtnika Koprivnica, a boravak su platile same kao i ostali naši predstavnici. Koprivničanac Marijo Trošelj je u ekipi za pikado sa kolegicama iz Križevaca osvojio 4. mjesto.