Konferencija Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji

četvrtak, 09.05.2019. 11:02

KRAPINA - Na konferenciji za medije u prostorijama Krapinsko-zagorske županije u utorak, 7. svibnja, najavljena je konferencija Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji, koja će biti održana 13. svibnja u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici.

Konferenciju Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji najavili su župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i zamjenica Jasna Petek, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško, direktorica Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Krapina Janja Kantolić i direktorica tvrtke SL komunikacije i mediji Snježana Leljak.

„Nastojimo osnaživati žene da se uhvate još nekih životnih uloga, prije svega da postanu gospodarstvenice, da ih ohrabrimo funkcijama koje zahtijevaju više odgovornosti i vremena, poput onih upravljačkih. S obzirom da u našem Zagorju, koje je moramo priznati još uvijek patrijahalno, to iziskuje popriličnu umješnost kombiniranja poslovnog i privatnog, jako nam je važno upravo na toj konferenciji okupiti poslovne žene s područja Krapinsko-zagorske županije – s jedne strane da ih osnažimo, a s druge strane da u suradnji s našim gošćama iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te susjednih županija  razmijenimo iskustva, umrežimo se i počnemo jednu, nadamo se, dugogodišnju suradnju“ – istaknula je zamjenica župana Jasna Petek.

Svima koji su prepoznali i podržali konferenciju Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji zahvalili su župan Željko Kolar, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško te direktorica HGK ŽK Krapina Janja Kantolić.

Partner Konferencije je Krapinsko-zagorska županija, suorganizatori su Obrtnička komora KZŽ i HGK Županijska komora Krapina, međunarodni partner je Udruga poduzetniceIN iz Bosne i Hercegovine, pokrovitelj  Poslovni klub „Skup za Zagorje“, medijski partner portal Sjever, a organizator tvrtka SL komunikacije i mediji.

Program konferencije možete pronaći na: https://zeneipoduzetnistvo.slkomunikacije.com/?page_id=832, sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete na: https://zeneipoduzetnistvo.slkomunikacije.com/prijava/.