Kalendar proljetnih sajmova 2008.

srijeda, 06.02.2008. 13:14

ČAKOVEC - Sa ciljem što bolje pripreme za sezonu proljetnih sajamskih manifestacija, na adrese međimurskih obrtnika koji su do sada pokazali interes za nastupima na sajmovima, Stručna služba Obrtničke komore Međimurske županije poslala je Kalendar proljetnih sajmova 2008., spisak najatraktivnijih sajamskih manifestacija koje će se u prvoj polovini godine održavati u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

U dopisu je istaknuto da prema novousvojenim planovima regionalnih i međunarodnih sajmova u organizaciji Hrvatske obrtničke komore u 2008. godini, HOK svojim članovima koji uredno ispunjavaju svoje obveze omogućava povoljniji nastup na regionalnim i međunarodnim sajmovima.

U 2008. godini do 50 posto će se sufinancirati izlagački prostor na regionalnim sajmovima VIROEXPO (siječanj, Virovitica), Osijek EXPO (svibanj, Osijek), MESAP (lipanj, Nedelišće), Bjelovarski sajam (rujan, Gudovac), Obrtnički sajam Istre (listopad, Pula), SASO (listopad, Split).

U visini do 70 posto, sufinancirati će se nastupi na međunarodnim sajmovima u Münchenu (veljača/ožujak), Zagrebu (travanj), Mostaru (travanj), Beogradu (svibanj), Novom Sadu (svibanj), Celju (rujan), Grazu (rujan/listopad), Zenici (listopad).

Dodatne informacije saznajte u Obrtničkoj komori Međimurske županije, Park Rudolfa Kropeka 1, Čakovec. Kontakt osoba, Robert Varga, stručni suradnik za informiranje i sajmove, tel/fax 040 311 515, e-mail okm.sajam-info@ck.t-com.hr , a Kalendar proljetnih sajmova 2008. možete pogledati na web stranici županije.

OK Medjimurja.pdf 114,54 kB