Ivici Đuretiću dodijeljeno Priznanje Udruženja

ponedjeljak, 17.12.2018. 15:20

VELIKA GORICA - Godišnja sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Velika Gorica održana je u četvrtak, 13. prosinca 2018. godine. Članovi Skupštine jednoglasno su usvojili Financijski plan te Program rada Udruženja obrtnika Velika Gorica za 2019. godinu.

Usvojenim Financijskim planom i Programom rada se planira nastavak dosadašnjih aktivnosti i zadaća Udruženja - zastupanje i promicanje interesa članova, organiziranje manifestacija u svrhu promocije obrtnika i obrtništva, organiziranje nastupa na sajmovima u zemlji i inozemstvu, sudjelovanje obrtnika na izložbama, revijama i natjecanjima te informiranje članstva o svim novostima i aktualnostima vezanim uz obrtništvo i pojedine struke.

Predsjednik Udruženja Vladimir Birek zahvalio je svim članovima na sudjelovanju u aktivnostima Udruženja i komorskog sustava te na aktivnom zalaganju na promociji velikogoričkog obrtništva. Također, predsjednik Vladimir Birek uručio je Priznanje za aktivno sudjelovanje na sajmovima i promociju velikogoričkog obrtništva Ivici Đuretiću, vlasniku obrta Mesingana galanterija Đuretić.

Skupštini su nazočili: Domagoj Ilečić, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove Europske unije grada Velike Gorice, Antun Trojnar, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba i Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb. Mirza Šabić istaknuo je kako se u odnosu na protekle godine, ove godine bilježi pozitivan porast broja obrta u cijeloj županiji te je pozvao obrtnike da se u još većoj mjeri uključe u promociju obrtničkih zanimanja na 4. Zagrebačkom obrtničkom sajmu, kako bi mlade motivirali za upis u strukovne obrtničke škole.