Ivana Vanjhal prva na državnom prvenstvu frizera BiH

utorak, 13.03.2018. 15:06

VIROVITICA - U organizaciji Saveza frizera Bosne i Hercegovine i Udruženja frizera i kozmetičara grada Banja Luke 11. Ožujka održano je Otvoreno državno prvenstvo frizera Bosne i Hercegovine.

Podršku ovom natjecanju dala je i strukovna organizacija hrvatskih frizera, odnosno Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore. Predsjednik Ivica Zanetti osobno je posjetio natjecanje, dok je potpredsjednica Ceha Klaudija Fadljević Gomerčić sudjelovala u radu ocjenjivačkog žirija.

Među 115 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske i Srbije sudjelovala je i Ivana Vanjhal iz Virovitice, postigavši odličan rezultat osvojivši 1. mjesto u izradi ženske frizure. Do prvog mjesta došla je zahvaljujući pobjedi u kategoriji „Avantgarde“ te drugom mjestu u kategoriji „Progressive cut“. Njezin nastup pomogla je Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Općina Suhopolje i tvrtka Keune Haircosmetic.

U ime organizatora posebne zahvalnice Hrvatskoj obrtničkoj komori, Obrtničkoj komori Virovitičko-podravske županije, gđi. Fadljević Gomerčić i gosp. Zanettiju uručili su predsjednik Saveza frizera Bosne i Hercegovine Stipe Filipović i  predsjednica Udruženja frizera i kozmetičara Dragica Arsić.