Ispunite anketu o sajmovima za 2008.!

srijeda, 30.01.2008. 15:07

OSIJEK - Odbor za sajmove Obrtničke komore Osječko-baranjske županije donio je plan sajmova za 2008. godinu u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore Osječko-baranjske županije.

Od međunarodnih sajmova to su Obrtnički / opći sajam u Münchenu (28. veljače - 5. ožujka), Obrtnički / opći u Zagrebu (travanj), gospodarski / opći u Mostaru (1. – 5. travnja), opći u Beogradu (12. – 16. svibnja), poljoprivredni / opći u Novom Sadu (10. – 17. svibnja), obrtnički / opći u Celju (10. – 17. rujna), opći u Grazu (27. rujna – 5. listopada) i opći u Zenici (7. – 12. listopada).

Među regionalnim obrtničkim sajmovima ponuđeni su oni u Osijeku (29. svibnja – 1. lipnja), Varaždinu (rujan – listopad), Puli (rujan – listopad) i Splitu (listopad).
Obrtnici se mogu odlučiti i za jedan od lokalnih obrtničkih sajmova: Slavonski Brod (lipanj), Požega (lipanj), Gudovec, Vinkovci (rujan) i Križevci (listopad – studeni). Osijek je ove godine već bio domaćin jedne sajamske manifestacije – početkom veljače održan je 2. sajam vjenčanja i 1. sajam dječje opreme.

Iz Obrtničke komore Osječko-baranjske županije pozivaju obrtnike da im dostave popunjenu anketu koja služi kao predbilježba za nastup na pojedinom sajmu. Obrazac ankete nalazi se na stranici OK Osječko - baranjske županije.