Info radionica - prijave na aktualne projekte

ponedjeljak, 23.07.2018. 14:23

KOPRIVNICA - U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica i „PORA“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja 19. srpnja održana je informativna radionica za poduzetnike na temu „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ i „WWW vaučeri za MSP-ove“, koji su pokrenuti u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

U okviru radionice održana je prezentacija o uvjetima prijave, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima te procesu prijave i provedbe projekata. Poduzetnici mogu razviti i nabaviti informacijska i komunikacijska poslovna rješenja namijenjena optimiziranju poslovanja te prilagoditi i integrirati poslovna rješenja s postojećim ili novim informacijskim sustavom. Uvjet za dobivanje potpore je da prijavitelji djeluju pojedinačno.

Poduzetnicima je na raspolaganju gotovo 70 milijuna kuna. Intenzitet potpore za poduzetnike iznosi do 85% prihvatljivih troškova.

Prijave na Pozive zaprimaju se od 13. kolovoza 2018. godine do iskorištenja predviđene alokacije, a najkasnije do 29. lipnja 2020. godine.