Humanitarna akcija obrtnika: 1000 radosti za građane Požege i Pleternice

četvrtak, 20.12.2018. 13:39

POŽEGA - U organizaciji obrtnika Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Udruženje obrtnika Požega, uz potporu Grada Požege i Turističke zajednice i ove će se godine održati prigodni domjenak za građane.

Tim povodom, održana je tiskovna konferencija za novinare, na kojoj su gradonačelnik Grada Požege  Darko Puljašić, direktorica TZ Grada Požege Silvija Podoljak, predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk i predsjednik Udruženja obrtnika Požega, Mile Golić,najavili nadolazeće blagdanske aktivnosti – Božićni sajam, Božićni domjenak za građane i doček Nove godine.

„Drago mi je da mogu pozvati naše sugrađane na tradicionalno druženje koje s našim obrtnicima organiziramo već šestu godinu zaredom. Uz to, u šetališnoj zoni bit će i brojni drugi sadržaji gastro specijaliteti i rukotvorine i vjerujem kako ćemo svi uživati u ponuđenom i u blagdanskom ozračju.“, poručio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić

„Ovo je tradicionalna akcija u kojoj će građanima biti besplatno podijeljeno tisuću porcija perkelta od soma. Obrtnici ovu akciju, uz podršku Grada Požege, organiziraju već šestu godinu povodom Božićnih i novogodišnjih blagdana i to je jedna u nizu akcija kojima želimo poručiti kako su obrtnici vitalni dio svake zajednice. Potvrđuje to i godina koja je na izmaku jer obrtništvo konačno bilježi određene pozitivne pomake, povećan je broj otvorenih novih obrta kao i zapošljavanje kod obrtnika. Pozivamo građane da nam se 24. prosinca pridruže jer akcija je i naš doprinos ozračju Božića i jednakosti među ljudima.“, naglasio je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk.

Ovim putem Anto Bilobrk i Mile Golić pozivaju obrtnika i građane da se pridruže humanitarnoj akciji u Požegi i Pleternici 24. prosinaca 2018. godine.