ENO GASTRO KAŠTELA 2018.

utorak, 26.06.2018. 11:12

KAŠTELA - U subotu, 30. lipnja od 20 sati na Portu u Kaštel Starom, Udruženje obrtnika Kaštela ugostit će preko 25 udruženja obrtnika iz cijele Hrvatske koji će se predstaviti svojim kulinarskim vještinama, prezentirati delicije i vina svoga kraja. Uz bogat zabavni program, posjetitelji će imati prilike uživati u specijalitetima Slavonije, Istre, Primorja, Zagorja i Dalmacije koja će se spremati na licu mjesta.

Šestu godinu zaredom predstavnici udruženja obrtnika pobrinut će se da mirisima i okusima za vrijeme pripremanja autohtonih i tradicijskih jela, privuku što veći broj posjetitelja koji će kao i prethodnih godina u rekordnom roku isprazniti lonce na Portu u Kaštel Starome..

A osim što će gastro ponudom promovirati svoj kraj, bit će ovo dobra prilika da i sami u opuštenoj atmosferi razmijene poslovna znanja i iskustva.

Organizator manifestacije je Udruženje obrtnika Kaštela, a sponzori i pokrovitelji su Hrvatska obrtnička komora, Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije, Grad Kaštela i TZ Grada Kaštela.

Dobrodošli na gastronomsku feštu ENO GASTRO KAŠTELA 2018.