Eno-gastro Kaštela

srijeda, 03.07.2019. 9:18

KAŠTELA - Na Portu u Kaštel Starom, sedmu godinu zaredom, Udruženje obrtnika Kaštela zajedno sa svojim prijateljima, obrtnicima iz Slavonije, Moslavine, Zagorja, Gorskog kotara, Istre, Primorja i  Dalmacije predstavili su kulinarskim vještinama te delicije i vina svoga kraja.

Sve koji su na poziv organizatora u subotu navečer došli na manifestaciju „Eno-gastro Kaštela“ pozdravili su Denis Ivanović, gradonačelnik Grada Kaštela, Ivan Gotovac, predsjednik Udruženja obrtnika Kaštela, Elida Marković, predsjednica Obrtničke komore Splitsko – dalmatinske županije te Nada Maršić direktorica Turističke zajednice grada Kaštela.

Pozivu domaćina odazvalo se dvadeset  članova Območno obrtno-podjetniške zbornice, Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec,  na čelu s direktorom komore Danilom Basle i predsjednikom komore Matjažom Žgankom.

Ovo događanje prilika je obrtnicima za razmjenu znanja i iskustva iz svog poslovanja, a svake godine ga posjeti i velik broj stranih gostiju te se na taj način vrijednost hrvatskog obrtništva promovira na jednoj široj platformi.