Ekipi OK SMŽ zlato u disciplini pikado na 11. Obrtničkim sportskim igrama

utorak, 15.05.2018. 14:38

SISAK - Pod motom „Važno je sudjelovati, ionako će pobijediti najbolji!“, održane su 11. Obrtničke sportske igre na Malom Lošinju, od 10. do 13. svibnja.

Pravo na sudjelovanje imali su aktivni obrtnici, članovi komorskog sustava, umirovljeni obrtnici, članovi uže obitelji obrtnika i zaposlenici komorskog sustava.

Igre je svečano otvorila gradonačelnica grada Malog Lošinja Ana Kučić, a natjecatelje su pozdravili predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije Dalibor Kratohvil  i predsjednik Udruženja obrtnika Cres i Mali Lošinj Mario Kamalić, u ime domaćina igara.
I ove godine više od 600 sudionika, obrtnica i obrtnika iz cijele Hrvatske, natjecalo  se u sedam sportskih disciplina - malom nogometu, tenisu, stolnom tenisu, kuglanju, potezanju užeta, pikadu i odbojci na pijesku. Među njima je i 30-tak obrtnika predstavnika Obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije,  koji su se natjecali u nogometu, pikadu i odbojci na pijesku. U disciplini pikado – ekipno zasluženo su osvojili zlatno odličje. Ekipu su činili Ivan Šakić, Ivanka Čačić i Snježana Prpić. Sudionicima iz cijele Hrvatske ovo je bila odlična prilika za druženje, rekreaciju, ali i za sklapanje novih poznanstava pa time i eventualne nove poslovne i profesionalne suradnje.