Dvadeseto izdanje sajma MESAP

petak, 08.06.2018. 10:07

NEDELIŠĆE - 20. Međunarodni sajam poduzetništva – MESAP 2018. održat će se od 15. o 17. lipnja na sajamskom prostoru u Nedelišću kraj Čakovca.

U dvadeset godina postojanja, MESAP je uspješno izgradio svoj profil, stekao stabilnost i ugled u poduzetničkim i sajamskim krugovima te postao mjesto redovitih susreta poduzetnika i katalizator novih ideja. Pod motom „Za nove generacije poduzetnika“, ovogodišnje izdanje MESAP-a pokušava se približiti novootvorenim obrtima, trgovačkim društvima i OPG-ovima te im kroz promociju na samom sajmu, pomoći u afirmaciji na tržištu. Obrtnička komora Međimurske županije svojim je članovima osigurala besplatan izložbeni prostor koji će dosezati gotovo 100m2, a na kojem će se predstaviti : obrti “Bajka” iz Nedelišća, “Sandukar” drvna galanterija i pilana iz Totovca, Izidina škrinjica iz Murskog Središća, Keramika Fajgl iz Zasadbrega, OPG Biber iz Podturna, Elting d.o.o. iz Pušćina i Elektro – Panić d.o.o. iz Donjeg Mihaljevca.

Za stručni dio sajma će se pobrinuti Regionalna razvojna agencija Međimurje – REDEA, koja zajedno s partnerskim institucijama priprema Panel diskusiju: Putokaz za poduzetnike početnike.

Organizator pak najavljuje bogat popratni zabavni program uz Stočarsku izložbu Međimurske županije, Konjički izložbu i predstavljanje konjičkih klubova, tradicionalni susret Oldtimer i Steyr kluba, Izložbu malih životinja, te još mnoštvo dodatnih sadržaja za posjetitelje.

        
Otvorenje sajma je u petak, 15.06.2018. godine od 11 sati.