Doručak s hrvatskih farmi u Sikirevcima

četvrtak, 20.04.2017. 8:44

SLAVONSKI BROD - U organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije, u restoranu Vuković centar u Sikirevcima održana je promocija proizvoda sa hrvatskih farmi i domaće poljoprivredne proizvodnje, pod nazivom Doručak s hrvatskih farmi, a predstavio ju je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

P4196714

Kupovinom proizvoda s hrvatskih farmi potiče se razvoj hrvatske poljoprivrede, a  proizvodi su svježi, kvalitetni, poznatog podrijetla, slijedivosti i datuma proizvodnje. Stoga su na promocijiposlužene tradicionalne hrvatske namirnice, mlijeko i mliječni proizvodi, meso, kruh, kolači, peciva i jaja. Proizvodi su isključivo sa oznakama, Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Jaja hrvatskih farmi, Med iz lijepe naše, Kruh hrvatskih polja i Brašno s hrvatskih polja. 

P4196698

U predstavljanju proizvoda sa domaćih farmi sudjelovali su obrtnici Udruženja obrtnika i Obrtničke komore Brodsko posavske županije, a nazočni su bili dužnosnici Brodsko posavske županije, Obrtničke komore, Udruženja obrtnika i drugi uvaženi posjetitelji i gosti.