Dođite na "Dubrovačku trpezu 2018."

petak, 05.10.2018. 13:49

DUBROVNIK - Već tradicionalna gastronomska i humanitarna manifestacija „Dubrovačka trpeza“ održat će se u nedjelju, 21. listopada 2018. na Stradunu. Ovogodišnja manifestacija bit će vrhunac Good Food Festivala, a predstavit će znanja i umijeća brojnih dubrovačkih hotela i restorana, pekara, slastičara, ugostitelja te vinara.

Vrhunska gastronomska izložba započet će u 12 sati ispred crkve sv.Vlaha, uz prigodni kulturno-zabavni program, dok će sav prihod od manifestacije ići u humanitarne svrhe za Udrugu za Down sindrom i Udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama Rina Mašera.

Ugostitelji zainteresirani za sudjelovanje pozivaju se da svoje prijave pošalju na mail adrese: pprce@dubrovnik.hr (tel. 638-222) ili dmiloglav@dubrovnik.hr (tel. 638-203) najkasnije do 12 sati 9. listopada 2018.

Organizatori manifestacije su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko - neretvanske županije, Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Udruženja obrtnika Dubrovnik te Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik.

Izvor: www.dubrovnik.hr

Dubrovačka trpeza - poziv