Dodijeljena priznanja Krapinsko-zagorske županije

ponedjeljak, 29.04.2019. 15:57

DONJA STUBICA - Svečanom sjednicom Županijske skupštine u Donjoj Stubici, u petak 26. travnja, obilježen je Dan Krapinsko-zagorske županije, a održana je i svečana sjednica Županijske skupštine, koju je u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici otvorila predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki.

Brojne okupljene na svečanoj sjednici Županijske skupštine pozdravili su i izaslanik predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, saborski zastupnik Žarko Tušek, potpredsjednik Hrvatskog sabora Siniša Hajdaš Dončić, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić te gradonačelnik Grada Donje Stubice Nikola Gospočić.

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine dodijeljena su i ovogodišnja županijska priznanja od kojih posebno ističemo kako je Plaketa za doprinos ugledu i promociji županije u zemlji i svijetu dodijeljena predsjedniku Hrvatske obrtniče komore Dragutinu Ranogajcu, a Povelja Krapinsko-zagorske županije Obrtu "Josip Pleško" obrada metala i trgovina, vlasnik Davor Pleško.

Na obilježavanju Dana Krapinsko-zagorske županije i 25. obljetnici njezinog postojanja bili su i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, župan Varaždinske županije Radimir Čačić, saborski zastupnici Robert Podolnjak, Marija Puh i Marko Vešligaj te brojni drugi uzvanici.