Delegacije Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore Koprivničko - križevačke županije obišle zgarište zgrade Udruženja obrtnika Đurđevac

petak, 11.05.2018. 8:57

Delegacije Hrvatske obrtničke komore na čelu s predsjednikom Dragutinom Ranogajcem i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na čelu s predsjednicom Irenom Kovačić svojim posjetom iskazali su potporu vodstvu Udruženja obrtnika Đurđevac koje je ostalo bez zgrade Udruženja u požaru 28.4.2018. godine.

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, predsjednik odbora za financije HOK-a Damir Židanić i glavna tajnica HOK-a Violeta Jelić te predsjednica POK-a Koprivnica Irena Kovačić i tajnik Božo Barać posjetili su Udruženje obrtnika Đurđevac i održali sastanak s predsjednikom Damirom Golubićem i tajnicom Željkom Hasan.

Šteta 1

Cilj posjeta bio je na licu mjesta vidjeti razmjere i posljedice požara u kojem je izgorjela zgrada Udruženja obrtnika Đurđevac te definirati način na koji se može pomoći Udruženju sanirati štetu i zgradu staviti u funkciju.
Predsjednik Hrvatske obrtničke komore iskazao je potporu Udruženju te obećao financijsku pomoć, ali i obećao pozvati i potaknuti ostale dijelove komorskog sustava (Udruženja obrtnika i Područne obrtničke komore) da se uključe u pomoć Udruženju te na taj način pokažu solidarnost.
Dogovoreno je da će se pozvati i obrtnici i građani da pomognu sanirati ovu višemilijunsku štetu.

Šteta 2