Brodski obrtnici i gosti nagrađeni na Katarinskom sajmu

ponedjeljak, 27.11.2017. 14:04

SLAVONSKI BROD - Projekt „Budi majstor“, Sekcije tradicijskih i umjetničkih obrta Udruženja obrtnika Slavonski Brod, još jednom je pokazao svoje mogućnosti na 22. Katarinskom sajmu u Slavonskom Brodu.

U slavonskom štihu, interaktivna radionica prikazala je stare zanate na način kako se to nekad radilo. Bogatstvo različitosti, od autentičnih zanatskih predmeta do autohtonih prehrambenih proizvoda iz Istre, upotpunili su gosti izlagači iz Udruženja obrtnika Buzet.

Mnogobrojni posjetitelji, od pomoćnice ministrice za poduzetništvo i obrt, dopredsjednika Hrvatske obrtničke komore i predsjednika Obrtničke komore Osječko baranjske županije, predsjednice Obrtničke komore Brodsko posavske županije,  predsjednika i tajnice Območne obrtne zbornice Koper iz Republike Slovenije, do sekretara Privredne komore Brčko sa suradnicima iz  Republike Bosne i Hercegovine, potvrdili su da je interes za aktivnosti Udruženja Slavonski Brod i međunarodnog karaktera.

Organizator sajma, Turistička zajednica grada Slavonskog Broda, dodijelila je Udruženju obrtnika Slavonski Brod Diplomu za najljepši štand na Katarinskom sajmu 2017. godine, a svi sudionici sajma primili su Zahvalnice gradonačelnika grada Slavonskog Broda.

Također, predsjednica Udruženja obrtnika Buzet, uručila je predsjednici Udruženja Slavonski Brod Zahvalnicu gradonačelnika Grada Buzeta za dugogodišnje sudjelovanje na Subotini po starinski, jedinstvenoj manifestaciji istarskog kraja.