Besplatan seminar za članove Udruženja obrtnika Sinj

srijeda, 08.05.2019. 10:04

SINJ - Udruženje obrtnika Sinj za svoje članove organizira besplatan seminar-radionicu na temu „Kontroling u funkciji stvaranja dodanih vrijednosti u poslovanju obrtnika“.

Na seminaru-radionici će svaki sudionik na zanimljiv, jasan i razumljiv način, uz primjere iz prakse dobiti nove spoznaje za poboljšanje pristupa u poduzetničkim aktivnostima.

Na seminaru-radionici će biti riječi o osnovama kontrolinga – percepciji, definiciji i misiji kontrolinga te modelu procesa kontrolinga, kao i o glavnim procesima kontrolinga – planiranju, prognoziranju, upravljačkom izvještavanju, analizi odstupanja u funkciji dijagnostike, korektivnim mjerama i mjerama stalnih poboljšanja u funkciji terapije i operativnom kontrolingu te matrici kompetencija kontrolera u poslovanju obrtnika.

Predavač će biti Frane Galzina, dipl.oec, kontroler i konzultant za kontroling i menadžersko računovodstvo s dugogodišnjim iskustvom na razvoju, implementaciji i upravljanju sustavom modela kontrolinga, upravljanja rizicima, financijama, financijskim i menadžerskim računovodstvom te razvojem procesa i organizacije u gospodarstvu i bankarstvu. Galzina je predavač na stručnim skupovima, seminarima i visokoškolskim aktivnostima koji se bavi projektima razvoja i uvođenja kontrolinga u poduzećima i javnoj upravi, radi na razvoju i uvođenju kolegija i studija kontrolinga na visokoškolskim ustanovama te redizajnu studija industrijskog inženjerstva.

Seminar će se održati u hotelu Alkar u Sinju u utorak, 14. svibnja s početkom u 9:00 sati, a mogu mu prisustvovati obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Sinj, zaposlenici i članovi obitelji obrtnika.  

Sudjelovanje na seminaru-radionici treba prijaviti do petka, 10. svibnja do 12:00 sati na e-mail: uo.sinj@hok.hr ili tel. 021/822-548.