7. susret frizera „Hair smile“ u Vrgorcu

ponedjeljak, 29.05.2017. 14:04

VRGORAC - U Vrgorcu će se, u organizaciji Udruženja obrtnika Vrgorac, 2. i 3. lipnja održati jedan od najvećih susreta frizera u Hrvatskoj, koji već sedmu godinu zaredom okuplja renomirana imena iz svijeta frizerstva, uz bogati popratni program.

Uz edukacije, stručne seminare, predstavljanje noviteta na području frizerstva i modnu reviju, posebnost ovog susreta jest ta što su u cijelu manifestaciju uključena djeca sa Downovim sindromom, koja će zasjati u ulozi modela na završnoj reviji. Sudionici su  mnogobrojni, a uz najpoznatija frizerska imena, prisutni će biti i dizajneri, koji će odijevati modele za reviju. Ove godine to su Kristina Burja iz „Krie Design“ te Zvonimir Šaric iz „Sugar Ants“.

Također, susret je humanitarnog karaktera, pa će sva sredstva prikupljena kupnjom ulaznica i donacijama biti namijenjena potrebama udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.

Susreti ovakve vrste sjajan su primjer kako naši obrtnici kroz svoj rad izražavaju i društveno odgovorno poslovanje, radeći tako za dobrobit zajednice svojim djelovanjem. „Hair smile“ je događaj koji zaista izmamljuje osmijeh na lice.