26. Međunarodni sajam gospodarstva «Zagorski gospodarski zbor» - prijava

srijeda, 27.06.2018. 15:24

KRAPINA - U sklopu „53. Tjedna kajkavske kulture u Krapini“, HGK Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorska županija i Grad Krapina organiziraju tradicionalnu gospodarsku izložbu 26. Međunarodni sajam  gospodarstva " Zagorski gospodarski zbor " od 6. do 8. rujna 2018. godine.

26. Međunarodni sajam gospodarstva «Zagorski gospodarski zbor» predstavlja najveće okupljanje i promociju gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije, susjednih županija i susjednih država.

Iz godine u godinu nastojalo se na što kvalitetniji način predstaviti naš gospodarski, obrtnički i turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda i proizvođača s područja Hrvatskog zagorja koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva.

Županija-partner ovogodišnjeg gospodarskog zbora je Vukovarsko-srijemska županija, zemlja-partner Austrija a medijski partner Radio Kaj.

Izložba će se održati na zatvorenom i otvorenom izlagačkom prostoru Osnovne škole "Ljudevit Gaj" Krapina, izložba je prodajnog karaktera a izložbeni prostor je besplatan.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da svoju prijavu dostavite najkasnije do 25. srpnja 2018. putem internetske stranice www.zgz.hr.