Vijesti iz komora i udruženja

srijeda, 08.05.2019. 10:04   Vijesti iz komora i udruženja

Besplatan seminar za članove Udruženja obrtnika Sinj

SINJ - Udruženje obrtnika Sinj za svoje članove organizira besplatan seminar-radionicu na temu „Kontroling u funkciji stvaranja dodanih vrijednosti u poslovanju obrtnika“.

više...

srijeda, 08.05.2019. 9:58   Vijesti iz komora i udruženja

Dan profesionalnog usmjeravanja za učenike završnih razreda osnovnih škola

BJELOVAR - U utorak, 7. svibnja u Hotelu Central održan je  „9. Dan profesionalnog usmjeravanja“, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje-Područni ured Bjelovar i Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK).

više...

srijeda, 08.05.2019. 9:51   Vijesti iz komora i udruženja

Održan 23. sajam „Dani travnjaka“

KOPRIVNICA - Na koprivničkom sajmištu, 3., 4. i 5. svibnja, održan je 23. sajam „Dani travnjaka“. Na sajmu se predstavilo ukupno 110 izlagača među kojima i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije te Obrtničko učilište POUKA.

više...

srijeda, 08.05.2019. 9:40   Vijesti iz komora i udruženja

Sinjska obrtnica na Prazniku cvijeća u Dioklecijanovim podrumima

SPLIT - Sinjska obrtnica Renata Asanović, vlasnica obrta Florami iz Sinja, gostovala je, od 03. do 07. svibnja, na 44. tradicionalnom Prazniku cvijeća u Splitu, na poziv Udruženja obrtnika Split.

više...

srijeda, 08.05.2019. 9:36   Vijesti iz komora i udruženja

Održana promocija strukovnih zanimanja u srednjim školama

VINKOVCI - Obrtnička komora Vukovarsko-srijemske županije sudjelovala je kao partner s pet srednjih strukovnih škola, 3. svibnja na „Danu otvorenih vrata“ u svrhu promocije zanimanja srednjih škola u Vinkovcima.

više...

srijeda, 08.05.2019. 9:27   Vijesti iz komora i udruženja

Predstavnici Grada Poreča, obrtnika i MUP-a razgovarali o ubrzanju izdavanja radnih dozvola

POREČ - Na inicijativu gradonačelnika Poreča Lorisa Peršurića, u ponedjeljak, 6. svibnja u Policijskoj postaji Poreč održan je radni sastanak s načelnikom Policijske uprave istarske Božom Kirinom, načelnikom sektora upravnih i inspekcijskih poslova Policijske uprave istarske Robijem Belušićem, iz Policijske postaje Poreč načelnikom Davorom Švendom i upravnom savjetnicom Ivanom Montanom te tajnikom Udruženja obrtnika Poreč Robertom Velenikom i predsjednikom Ceha ugostitelja Viliamom Radessichem.

više...

srijeda, 08.05.2019. 9:14   Vijesti iz komora i udruženja

Udruženje obrtnika Rijeka uručilo novčane nagrade najboljim učenicima osam strukovnih škola

RIJEKA - Udruženje obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena je 06. svibnja u svojim prostorijama dodijelilo novčane nagrade najboljim učenicima osam strukovnih škola. Samoj dodjeli prethodio je sastanak predsjednika Udruženja obrtnika Rijeka Darka Sertića i ravnatelja škola na temu Mogućnost unaprjeđenja suradnje s ciljem poboljšana upisa učenika/ca u strukovna zanimanja

više...

petak, 03.05.2019. 13:38   Vijesti iz komora i udruženja

Održan 11. Sajam agroturizma

SKRADIN - Ovogodišnji Sajam agroturizma održao se u Skradinu, od 30. travnja do 1. svibnja, a okupio je brojne izlagače iz cijele Hrvatske. Svečanosti otvorenja nazočio je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, u svojstvu izaslanika predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

više...

ponedjeljak, 29.04.2019. 15:57   Vijesti iz komora i udruženja

Dodijeljena priznanja Krapinsko-zagorske županije

DONJA STUBICA - Svečanom sjednicom Županijske skupštine u Donjoj Stubici, u petak 26. travnja, obilježen je Dan Krapinsko-zagorske županije, a održana je i svečana sjednica Županijske skupštine, koju je u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici otvorila predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki.

više...

ponedjeljak, 29.04.2019. 11:33   Vijesti iz komora i udruženja

Održana radionica „Izvori financiranja putem programa HAMAG-a i HBOR-a“

ROVINJ - U Udruženju obrtnika Rovinj, 24. travnja je uspješno održana radionica o izvorima financiranja putem programa HAMAG-a i HBOR-a. Polaznicima su detaljno prezentirani kreditni programi, a oni su postavljenim pitanjima pokazali zanimanje za izlaganje predavačice Nele Medakov Blagić.

više...