Vijesti iz komora i udruženja

ponedjeljak, 10.06.2019. 8:38   Vijesti iz komora i udruženja

Svečano obilježen Dan Obrtničke komore SMŽ

NOVSKA - U petak, 07. lipnja, u dvorani „Wedding cluba“ u Novskoj održana je svečana sjednica Skupštine Obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije.

više...

ponedjeljak, 10.06.2019. 8:26   Vijesti iz komora i udruženja

Podjela svjedodžbi o završenom tečaju informatike za obrtnike

BJELOVAR - U petak, 7. lipnja, predsjednik Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije Goran Grgić, podijelio je svjedodžbe Pučkog otvorenog učilišta iz Bjelovara za obrtnike koji su polazili tečaj iz osnova informatike.

više...

petak, 07.06.2019. 15:55   Vijesti iz komora i udruženja

OKKZŽ organizira posjet sajmu u Grazu i Beogradu

KRAPINA - Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, zahvaljujući sredstvima Krapinsko-zagorske županije, organizira:

više...

četvrtak, 06.06.2019. 14:15   Vijesti iz komora i udruženja

Novih 38 majstora Obrtničke komore Međimurske županije

ČAKOVEC - U petak, 31. svibnja u Čakovcu je upriličena svečana dodjela majstorskih diploma kandidatima koji su u organizaciji Obrtničke komore Međimurske županije uspješno položili majstorske ispite u ispitnim rokovima u prosincu prošle i veljači ove godine. 

više...

četvrtak, 06.06.2019. 14:03   Vijesti iz komora i udruženja

Poziv članovima za prijavu na 6. Sajamsku izložbu „100% ZAGORSKO u Rijeci "

KRAPINA - Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije (OKKZŽ) skreće pažnju zainteresiranim članovima na informaciju kako je Krapinsko-zagorska županija raspisala Javni poziv kojim se pozivaju svi zainteresirani obrti,  poljoprivredni proizvođači  i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije, da se prijave za 6. Sajamsku izložbu „100% ZAGORSKO U RIJECI“ za termin 23. i 24. kolovoza 2019. godine.

više...

četvrtak, 06.06.2019. 13:58   Vijesti iz komora i udruženja

U Tehničkoj školi svečano otvoren Praktikum za automehaniku i autoelektriku

POŽEGA- U Tehničkoj školi u Požegi svečano je otvoren praktikum za obavljanje praktične nastave zanimanja automehaničar i autoelektričar. Nova radionica je dodatak već postojećim radionicama iz struka strojne obrade i strojobravarije. Radionica će obučavati učenike, koji su novi u tome smjeru i nemaju još stečeno dovoljno osnovno znanje za praktičnu nastavu te će nakon stečenog početnog znanja moći odrađivati kvalitetnu praktičnu nastavu kod obrtnika.

više...

četvrtak, 06.06.2019. 10:19   Vijesti iz komora i udruženja

Održano još jedno izdanje Sajma žena poduzetnica

ČAKOVEC - Povodom Svjetskog dana žena poduzetnica, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije, u suradnji s Međimurskom županijom i Obrtničkom komorom Međimurske županije, po peti put organiziralo je Sajam žena poduzetnica „Žena sam. Poduzetnica sam."

više...

utorak, 04.06.2019. 15:21   Vijesti iz komora i udruženja

„Korak bliže zaposlenju“ - edukacija za nezaposlene pripadnike ranjivih skupina

BJELOVAR - Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije partner je Javnoj ustanovi Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije u Projektu „Korak bliže zaposlenju“ u sklopu kojeg se organiziraju edukacije za nezaposlene pripadnike ranjivih skupina, a to su:

više...

ponedjeljak, 03.06.2019. 14:09   Vijesti iz komora i udruženja

Svjetski jedriličari oduševljeni „šibenskim pidočama“

ŠIBENIK - Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Udruženje obrtnika Šibenik uveličali su svečanost otvaranja Svjetskog prvenstva u ORK jedrenju u nedjelju, 3. lipnja, na povijesnom  trgu ispred Šibenske katedrale organiziravši spremanje velike tave s preko 300 kilograma šibenskih dagnji.

više...

ponedjeljak, 03.06.2019. 10:09   Vijesti iz komora i udruženja

Info dan HBOR-a u Udruženju obrtnika Pazin

PAZIN - Udruženje obrtnika Pazina u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak organizira Info dan HBOR-a 12. lipnja 2019. 

više...