Vijesti iz komora i udruženja

petak, 12.04.2019. 10:14   Vijesti iz komora i udruženja

Radionica "Paušalci u praksi" privukla obrtnike

UMAG - U Gradskoj vijećnici Grada Umaga održana je radionica "Paušalci u praksi". Radionicu je održala Karmen Gašparini, vlasnica knjigovodstvenog obrta i predsjednica Udruženja obrtnika Pazin, a sudionici su bili obrtnici te oni koji tek razmišljaju o otvaranju obrta.

više...

srijeda, 10.04.2019. 13:11   Vijesti iz komora i udruženja

Sastanak Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije s mađarskim kolegama

KOPRIVNICA - U Nagykanizsi, 04. travnja održan je drugi radni sastanak mađarskih i hrvatskih partnera u svrhu apliciranja na zajednički projekt u okviru natječaja prekogranične suradnje Interreg V-A-HU-HR 2014-2020.

više...

srijeda, 10.04.2019. 12:59   Vijesti iz komora i udruženja

Dan obrtništva i poduzetništva

RIJEKA  - „Budi majstor, upiši strukovnu školu“, glavna je poruka koju je Obrtnička komora Primorsko-goranske županije odaslala u uši tristotinjak osmaša iz Rijeke, Delnice, Čabra, Vrbovskog, Bribira, Matulja i Kraljevice koji su do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu Art kina Croatia.

više...

srijeda, 10.04.2019. 10:46   Vijesti iz komora i udruženja

Održana Obrtnička večer Udruženja obrtnika Zlatar

ZLATAR - I ove godine, Udruženje obrtnika Zlatar organiziralo je tradicionalnu 11. po redu Obrtničku večer, koja je uz osvrt na aktivnosti koje su obilježile proteklo razdoblje, bila i prilika za neobavezno druženje.

više...

srijeda, 10.04.2019. 9:56   Vijesti iz komora i udruženja

Zajednička prezentacija deficitarnih obrtničkih zanimanja srednjih strukovnih škola

KOPRIVNICA - U prostorima Obrtničke škole Koprivnica, 5. travnja u periodu od 9 do 13 sati održana je zajednička prezentacija deficitarnih obrtničkih zanimanja srednjih strukovnih škola Koprivničko-križevačke županije, a ujedno i Dan otvorenih vrata Obrtničke škole Koprivnica.

više...

petak, 05.04.2019. 9:54   Vijesti iz komora i udruženja

7. "Weekend Bike & Gourmet Tour"

ROVINJ - Sedmi put zaredom ljubitelji bicikliranja, prirodnih ljepota i gurmanskih delicija, moći će uživati na Weekend Bike & Gourmet Touru, koji će se održati 6. i 7. travnja u Rovinju.

više...

četvrtak, 04.04.2019. 11:26   Vijesti iz komora i udruženja

Besplatna radionica „Paušalci u praksi“ okupila obrtnike

POREČ - U prostorijama Udruženja obrtnika Poreč jučer se održala radionica na temu „Paušalci u praksi". Odaziv obrtnika i onih koji to žele postati bio je iznad svih očekivanja. Na radionicu pod vodstvom Karmen Gašparini, predsjednice Udruženja obrtnika Pazin, a po zanimanju knjigovotkinje, odazvalo se pedesetak polaznika.

više...

srijeda, 03.04.2019. 9:35   Vijesti iz komora i udruženja

Uspješno održani 17. Sportski susreti obrtnika Krapinsko-zagorske županije

BEDEKOVČINA - U cilju boljeg povezivanja obrtnika Krapinsko-zagorske županije, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije svake godine tradicionalno organizira Sportske susrete obrtnika Krapinsko-zagorske županije.

više...

ponedjeljak, 01.04.2019. 13:11   Vijesti iz komora i udruženja

Gastro manifestacija ‘’Šetimane fritaja središnje Istre’’

PAZIN - Nova gastro manifestacija u organizaciji Turističke zajednice središnje Istre i Udruženja obrtnika Pazin – “Šetimane fritaja središnje Istre”, odvijat će se od 01. do 30. travnja u ugostiteljskim objektima na području navedene TZ.

više...

petak, 29.03.2019. 13:59   Vijesti iz komora i udruženja

Održana besplatna edukacija za kozmetičare

DUBROVNIK - U četvrtak, 28. ožujka održana je besplatna edukacija za kozmetičare vezana za novitet u području kozmetičkih tretmana, Vacuslim 48 tretman.

više...