Vijesti iz komora i udruženja

petak, 28.03.2008. 15:00   Vijesti iz komora i udruženja

Obrt Kocijan-Kralj na sajmu u Gudovcu

LUDBREG - Bravarski obrt Kocijan-Kralj iz Malog Bukovca kraj Ludbrega i ove godine, na površini od 40m2 vanjskog prostora, izlaže na 11. poljoprivrednom proljetnom sajmu u Gudovcu, koji će se održati od 28. do 30 ožujka. Obrt izlaže poljoprivredne strojeve iz vlastite proizvodnje, te iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate, a svaki nastup na sajmu popraćen je novim poljoprivrednim proizvodima. Sufinanciranje nastupa izvršit će Obrtnička komora Varaždinske županije.

više...

petak, 28.03.2008. 13:52   Vijesti iz komora i udruženja

Susret predstavnika Komore sa novim županom

VIROVITICA - Danas je novi virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić primio predsjednika Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Josipa Novogradeca, komorskog tajnika Božidara Jeremića i savjetnika za obrazovanje Franju Petrića na razgovor u vezi poboljšanja suradnje između Županije i Obrtničke komore, kao jednog od važnijih partnera regionalne vlasti.

više...

petak, 28.03.2008. 12:12   Vijesti iz komora i udruženja

Predstavnici Udruženja obrtnika Rijeka na primanju kod gradonačelnika

RIJEKA - Gradonačelnik Vojko Obersnel sa svojim suradnicima, dogradonačelnikom Đanijem Poropatom, pročelnikom Odjela za poduzetništvo Andrijom Vitezićem i pročelnicom Odjela za komunalni sustav Irenom Miličević, primio je predstavnike Udruženja obrtnika Rijeka na čelu s predsjednikom Zvonkom Jurkovićem i dopredsjednikom Hrvatske obrtničke komore Marijanom Pericom.

više...

četvrtak, 27.03.2008. 14:38   Vijesti iz komora i udruženja

Poziv na radionicu za oblikovanje tradicijskih ženskih frizura

KOPRIVNICA - Pozivamo Vas na radionicu za oblikovanje tradicijskih ženskih frizura u organizaciji Sekcije frizera pri Udruženju obrtnika Koprivnica, koja će se održati od 15.00 do 18.00 sati u subotu, 29. ožujka 2008. godine u Udruženju obrtnika Koprivnica.

više...

srijeda, 26.03.2008. 13:11   Vijesti iz komora i udruženja

Sekcija ribara Udruženja obrtnika Brač o aktualnim problemima

BRAČ - U Gradskoj vijećnici u Supetru na otoku Braču 25. ožujka održan je sastanak Sekcije ribara Udruženja obrtnika Brač. Na sastanku su prisustvovali predsjednik Sekcije ribara pri Udruženju Ante Babarović, predsjednik Udruženja obrtnika Brač Stanko Marinković, predsjednik Ceha ribara Hrvatske obrtničke komore Tonči Božanić i predstojnik područne jedinice Uprave za ribarstvo Jenko Frančeski.

više...

srijeda, 26.03.2008. 13:08   Vijesti iz komora i udruženja

Bratimljenje Udruženja obrtnika Brač i Požega

BRAČ/POŽEGA - Nakon uspješno pokrenutoga postupka bratimljenja sa Udruženjem obrtnika Bujštine i Umaga, Udruženje obrtnika Brač poduzelo je nove korake u povezivanju sa srodnim Udruženjima diljem Hrvatske.

više...

utorak, 25.03.2008. 10:37   Vijesti iz komora i udruženja

Završen Kvarner Expo 08

OPATIJA - Svečanim činom dodijele nagrada i priznanja završen je ovogodišnji peti jubilarni »Kvarner Expo 08«, na kojem su po prvi puta podijeljenje nagrade u tri kategorije: prehrambeni predmet, uporabni predmet i dekorativni suvenir. Nagrađeni su proizvođači najboljih suvenira, izabrani među 300 izlagača iz cijele Hrvatske.

više...

utorak, 25.03.2008. 8:19   Vijesti iz komora i udruženja

Nezadovoljstvo novim Pravilnikom o građenju

OGULIN - Na sjednici Upravnog odbora Udruženja obrtnika Ogulin članovi su izrazili veliko nezadovoljstvo Pravilnikom o uvjetima i mjerilima za davanje suglasnosti za započinjanje obavljanja djelatnosti građenja.

više...

petak, 21.03.2008. 8:03   Vijesti iz komora i udruženja

U Opatiji otvoren Kvarner Expo 08

OPATIJA - U šatoru na Ljetnoj pozornici u Opatiji otvorena je 19. ožujka 2008. peta tradicionalna izložba proizvođača suvenira Hrvatske, Kvarner EXPO 08 .

više...

četvrtak, 20.03.2008. 13:59   Vijesti iz komora i udruženja

Obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije na sajmu u Mostaru

KOPRIVNICA - Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije tradicionalno (jedanaesti put) organizira nastup obrtnika iz Koprivničko-križevačke županije na Međunarodnom sajmu gospodarstva «Mostar 2008». Obrtnici će nastupiti na štandu Koprivničko-križevačke županije.

više...