Vijesti iz komora i udruženja

četvrtak, 10.04.2008. 10:23   Vijesti iz komora i udruženja

Skupština Udruženja obrtnika Novog Marofa

NOVI MAROF - 5. redovna izvještajna Skupština Udruženja hrvatskih obrtnika Novi Marof, održana je 9. travnja, na kojoj je, uz članove Skupštine i Nadzornog odbora, sudjelovao i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske Županije Vladimir Habek.

više...

srijeda, 09.04.2008. 14:31   Vijesti iz komora i udruženja

Kreditne garancije i poticaji u poljoprivredi

VARAŽDIN - 8. travnja 2008. godine održana je sjednica Ceha poljoprivrednih obrta Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, kojoj su pored obrtnika poljoprivrednih djelatnosti prisustvovali mr. sci. Miljenko Ernoić, zamjenik župana Varaždinske županije i stručni savjetnik za poljoprivredu Razvojne agencije Sjever - DAN, mr. sc. Andrija Petrović, predsjednik uprave te Biserka Zamostni, stručna suradnica za poljoprivredu Razvojne agencije Sjever - DAN.

više...

srijeda, 09.04.2008. 13:07   Vijesti iz komora i udruženja

Povoljniji uvjeti za provođenje mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije

KOPRIVNICA - Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije potpisala je 7. travnja Sporazum o poslovnoj suradnji tvrtkom «Sanitacija» d.o.o. Koprivnica. Ova suradnja će se ostvarivati na području provođenja mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije za obrtnike, članove Obrtničke komore, a u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti građana od zaraznih bolesti.

više...

srijeda, 09.04.2008. 8:55   Vijesti iz komora i udruženja

Dani otvorenih vrata sezonskih radnika u turizmu

RIJEKA - Obrtnička komora Primorsko-goranske županije sudjelovati će na predstojećim Danima otvorenih vrata sezonskih radnika u turizmu - Summer job 2008., koji će se održati u vremenu od 11. do 12. travnja 2008. godine u hotelu Imperijal u Opatiji.

više...

utorak, 08.04.2008. 11:59   Vijesti iz komora i udruženja

Anketiranje potreba obrtnika

GOSPIĆ - U gospićkom udruženju obrtnika u tijeku je anketiranje članova ugostitelja koji se bave kuhinjom ili pripremanjem brze hrane. Cilj ankete koju je pokrenula sekcija ugostitelja je sagledati stvarne potrebe u hrani i piću te zajednički nastupiti prema dobavljačima mesa, kruha, krumpira, jaja i drugih proizvoda, što je podržao je i Upravni odbor Udruženja obrtnika Gospić.

više...

ponedjeljak, 07.04.2008. 16:12   Vijesti iz komora i udruženja

Bal ličko-senjskih obrtnika

GOSPIĆ – Na tradicionalnom balu obrtnika Ličko- senjske županije veselilo se dugo u noć. Generalni pokrovitelj bila je Hrvatska poštanska banka, dok su se za bogate tombole pobrinuli sami obrtnici i njihova udruženja u Gospiću, Novalji, Senju i Otočcu te brojni sponzori.

više...

ponedjeljak, 07.04.2008. 14:09   Vijesti iz komora i udruženja

Osnovan Odbor za oživljavanje Poluotoka

ZADAR - Predsjednik Udruženja obrtnika Zadar, poznati ugostitelj Stipe Knežević, izabran je za predsjednika Organizacijskog odbora za oživljavanje Poluotoka, koji će raditi zajedno sa gradskom upravom, Turističkom zajednicom, HGK, Obrtničkom komorom i Udruženjem obrtnika, te sa Mjesnim odborom Poluotoka.

više...

ponedjeljak, 07.04.2008. 11:09   Vijesti iz komora i udruženja

Akcija "Obrtnici svome gradu" u OŠ Vežica

RIJEKA - Četrdeset volontera, riječkih obrtnika, nastavnika, roditelja i učenika Osnovne Škole Vežica odazvalo se akciji "Obrtnici svome gradu", koja je zamišljena kao permanentna aktivnost članova Udruženja obrtnika, koji bi svojim volonterskim radom sudjelovali u projektima uređenja općekorisnih objekata i ustanova (škola, vrtića, domova i sl.).

više...

ponedjeljak, 07.04.2008. 11:01   Vijesti iz komora i udruženja

Održana četvrta redovna sjednica Skupštine

GAREŠNICA - Udruženje obrtnika Garešnica održalo je svoju 4. redovnu sjednicu Skupštine u petak, 4. travnja 2008. godine. Usvojeno je Izvješće o radu i Godišnji obračun za 2007. godinu.

više...

ponedjeljak, 07.04.2008. 8:49   Vijesti iz komora i udruženja

Dodijeljena priznanja najuspješnijim izlagačima na HOT 08

RIJEKA - U subotu, 5. travnja 2008. na prigodnoj su svečanosti dodijeljena priznanja za najoriginalnije obrtničke proizvode izložene na 7. riječkom obrtničkom sajmu – HOT 08.

više...