Vijesti iz komora i udruženja

četvrtak, 24.04.2008. 12:57   Vijesti iz komora i udruženja

Prezentacija obrtničkih zanimanja u čakovečkom TIOŠ-u

ČAKOVEC - Nakon predstavljanja obrtničkih zanimanja na “Sajmu poslova”, jučer i danas, 24. travnja, u suradnji s Tehničkom, industrijskom i obrtničkom školom Čakovec (www.tios.hr), obrtnička zanimanja su predstavljena učenicima međimurskih osnovnih škola.

više...

srijeda, 23.04.2008. 21:53   Vijesti iz komora i udruženja

Prvi Sajam poslova u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

BJELOVAR - Na 1. Sajmu poslova u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kojeg je danas u Bjelovaru otvorila državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tajana Kesić-Šapić, kao jedan od partnera aktivno JE sudjelovala i Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije.

više...

srijeda, 23.04.2008. 11:48   Vijesti iz komora i udruženja

Poduzetnički dan PBZ-a

OGULIN - Suradnjom Grada Ogulina, Udruženja obrtnika Ogulin i Privredne banke Zagreb, 22. travnja 2008. održan je Poduzetnički dan PBZ-a u Ogulinu.

više...

srijeda, 23.04.2008. 9:14   Vijesti iz komora i udruženja

“Odaberi - dobar je posao” ponovno u boćarskom domu u Rijeci

RIJEKA - U organizaciji Udruženja obrtnika Rijeke i Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i ove će se godine, drugi puta za redom, održati jednodnevna manifestacija pod nazivom “ODABERI – DOBAR JE POSAO”. Cilj je upoznati učenike osnovnih škola i njihove roditelje, te nezaposlene osobe i širu društvenu javnost s deficitarnim obrtničkim zanimanjima na području Grada Rijeke i cijele Primorsko-goranske županije.

više...

ponedjeljak, 21.04.2008. 14:31   Vijesti iz komora i udruženja

Nastaviti anketiranje obrtnika

GOSPIĆ – Nakon anketiranja obrtnika koji se bave pripremom hrane, Upravni odbor Udruženja obrtnika Gospić je zaključio da se poslovi nastave, a ankete i anketirani popis obrtnika dopuni.

više...

ponedjeljak, 21.04.2008. 14:25   Vijesti iz komora i udruženja

Pripreme za prve obrtničke igre

GOSPIĆ – S obzirom da u udruženju obrtnika Otočac, Senj i Novalja nije bilo interesa za sudjelovanje na prvim obrtničkim sportskim igrama u Udruženju obrtnika Gospić su odlučili nastupiti.

više...

ponedjeljak, 21.04.2008. 13:22   Vijesti iz komora i udruženja

Izvještajna sjednica OK Virovitičko-podravske županije

VIROVITICA - U nazočnosti saborskog zastupnika Vlatka Podnara, župana Tomislava Tolušića, zamjenika župana Zvonimira Šimića, predstavnika županijske HGK, Udruge vinara i vinogradara «Sv. Vinko» i drugih gostiju, u petak, 18. travnja 2008. godine, održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije.

više...

ponedjeljak, 21.04.2008. 12:18   Vijesti iz komora i udruženja

Darko Fudurić novi predsjednik Udruženja obrtnika Ozalj

OZALJ - U petak, 18. travnja 2008. godine, održana je sjednica Skupštine, na kojoj je usvojen Izvještaj o radu i Godišnji obračun za proteklu godinu. Najvažnija točka dnevnog reda, bila je imenovanje novog predsjednika Udruženja.

više...

ponedjeljak, 21.04.2008. 12:13   Vijesti iz komora i udruženja

Uspješno poslovanje Komore u 2007. godini

KOPRIVNICA - Na nedavno održanoj godišnjoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Koprivničko - križevačke županije iskazano je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima u 2007.godini. Pored brojnih aktivnosti, članovi Skupštine su pohvalili i financijske rezultate koje je ostvarila Komora. Od brojnih aktivnosti posebno su istaknuti rezultati ostvareni na području promidžbe obrtništva i obrtnika, te rezultati na području obrazovanja.

više...

petak, 18.04.2008. 15:02   Vijesti iz komora i udruženja

Obrtnici – čuvari tradicijskih vrijednosti

ČAKOVEC - Čuvari tradicijskih vrijednosti Međimurske županije okupljeni u “Zipki”, novoosnovanoj udruzi za očuvanje i promicanje tradicijske baštine, jučer su se otvorenjem izložbe u dvorani Udruženja obrtnika Međimurja predstavili javnosti.

više...