Vijesti iz komora i udruženja

srijeda, 15.05.2019. 14:20   Vijesti iz komora i udruženja

Dani otvorenih vrata poslodavaca 2019.

KRAPINA - Od 06. do 10. svibnja održani su Dani otvorenih vrata poslodavaca gdje su učenici 6. i 7. razreda osnovnih škola s područja Krapinsko-zagorske županije posjetili poslodavce te se iz prve ruke upoznali s proizvodnim procesima, radnom okolinom i cjelokupnim radnim procesom. 

više...

srijeda, 15.05.2019. 11:11   Vijesti iz komora i udruženja

Uspješno održan seminar „Kontroling u funkciji stvaranja dodanih vrijednosti u poslovanju obrtnika“

SINJ - Sinjski obrtnici sudjelovali su na jednodnevnom seminaru - radionici o kontrolingu u poslovanju obrtnika. Tema je to o kojoj obrtnici i nemaju često prilike slušati te u istoj aktivno sudjelovati. Nakon održanog seminara izrazili su svoje zadovoljstvo i oduševljenje novim spoznajama o kontrolingu, koje mogu primijeniti u svakodnevnom poslovanju svojih obrta.

više...

srijeda, 15.05.2019. 9:55   Vijesti iz komora i udruženja

Održana konferencija "Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji"

DONJA STUBICA - U Termama Jezerčica u Donjoj Stubici, 13. svibnja održana je konferencija "Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji" u organizaciji tvrtke SL komunikacije i mediji, uz partnerstvo Krapinsko-zagorske županije kao i suorganizaciju Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije i HGK-županijska komora Krapina, uz pokroviteljstvo Udruge Skup za Zagorje poslovni klub i podršku mnogih institucija, udruga i medija.

više...

utorak, 14.05.2019. 9:38   Vijesti iz komora i udruženja

Promocija obrtničkih zanimanja na „Danu srednjih škola“

SPLIT - Ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu, u subotu 11. svibnja održala se tradicionalna manifestacija “Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije” u organizaciji županijskog Upravnog odjela za prosvjetu i kulturu, a u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje Split te Obrtničkom komorom Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatskom gospodarskom komorom.

više...

petak, 10.05.2019. 9:46   Vijesti iz komora i udruženja

Radionica o registraciji prvih kupaca i postupku prve prodaje u ribarstvu

ŠIBENIK - U prostorijama Obrtničke komore Šibensko-kninske županije, u srijedu, 8. svibnja održana je radionica na temu „Obveze u pogledu registracije prvih kupaca, vaganja i prve prodaje proizvoda ribarstva“, u organizaciji Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede.

više...

četvrtak, 09.05.2019. 11:02   Vijesti iz komora i udruženja

Konferencija Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji

KRAPINA - Na konferenciji za medije u prostorijama Krapinsko-zagorske županije u utorak, 7. svibnja, najavljena je konferencija Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji, koja će biti održana 13. svibnja u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici.

više...

četvrtak, 09.05.2019. 10:39   Vijesti iz komora i udruženja

Poziv na seminar o održivom gospodarenju otpadom

BJELOVAR - Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije organizira besplatni stručni seminar "Pregled glavnih odredbi Zakona o održivom gospodarenju otpadom", s naglaskom na izmjene koje su stupile na snagu 15. veljače ove godine.

više...

četvrtak, 09.05.2019. 10:15   Vijesti iz komora i udruženja

Uspješno održana 10. obrtnička gastro izložba u Garešnici

GAREŠNICA - U petak, 03. svibnja, Udruženje obrtnika Garešnica je u suradnji s Gradom Garešnica i Obrtničkom komorom Bjelovar organiziralo 10. obrtničku gastro izložbu. Izložba se održavala na gradskoj tržnici Garešnica te je okupila velik broj posjetitelja iz grada i županije.

više...

četvrtak, 09.05.2019. 9:56   Vijesti iz komora i udruženja

Održani obrtnički sajam i sajam cvijeća

JASTREBARSKO - U subotu, 4. svibnja na platou ispred žitnice i u parku Erdödy održao se 1. Obrtnički sajam Jastrebarsko te Sajam cvijeća "Cvjetna Jaska". Sve do večernjih sati svoje su proizvode mogli nesmetano izlagati uzgajivači cvijeća, trajnica i kaktusa, dok su u podrumu žitnice brojni domaći i gostujući obrtnici, vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i predstavnici udruga predstavili svoje domaće proizvode i radove.

više...

srijeda, 08.05.2019. 10:10   Vijesti iz komora i udruženja

Održana revija frizura i šminke u organizaciji učenika i nastavnika Strukovne škole Đurđevac

ĐURĐEVAC - U petak, 3. svibnja u Domu kulture Đurđevac, održana je revija frizura i šminke koju su pripremili učenici i nastavnici Strukovne škole Đurđevac kao poklon svom gradu u sklopu obilježavanja njegovog dana.

više...