Vijesti iz komora i udruženja

srijeda, 19.06.2019. 14:26   Vijesti iz komora i udruženja

Obrtnici Koprivničko-križevačke županije predstavili svoju ponudu na 21. MESAP-u

KOPRIVNICA - U petak, 14. lipnja u Nedelišću službeno je otvoren 21. Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2019. na kojemu su se i ove godine predstavili obrtnici i poduzetnici iz Koprivničko-križevačke županije. Svečanom otvorenju uz predstavnike Županije prisustvovao je i tajnik županijske Obrtničke komore Božo Barać sa suradnicima.

više...

srijeda, 19.06.2019. 9:01   Vijesti iz komora i udruženja

Održana humanitarna modna revija "Obrtnici za djecu"

SISAK - Uz velik odaziv naših sugrađana, sinoć je u restoranu ˝Stari grad˝ održana humanitarna modna revija ¨Obrtnici za djecu¨ s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za kupnju monitora za nadzor vitalnih funkcija i defibrilatora potrebnog odjelu pedijatrije sisačke bolnice.

više...

ponedjeljak, 17.06.2019. 15:46   Vijesti iz komora i udruženja

Predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na 40. obljetnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale

KOPRIVNICA - Predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić i tajnik Božo Barać bili su nazočni obilježavanju 40-te obljetnice Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale.

više...

ponedjeljak, 17.06.2019. 15:01   Vijesti iz komora i udruženja

Riječki obrtnici na Platku proslavili dan Udruženja i dan zaštitnika svoga grada

RIJEKA - Zabavno-gastro-rekreativnom manifestacijom riječki obrtnici su protekloga vikenda na Platku proslavili dan svojeg Udruženja te blagdan Sv. Vida, zaštitnika svoga grada.

više...

petak, 14.06.2019. 8:31   Vijesti iz komora i udruženja

Održana sjednica Obrtničkog savjeta

KOPRIVNICA - U Gradu Koprivnici 12. lipnja, održana je sjednica Obrtničkog savjeta koji se sastaje s predstavnicima Grada najmanje jednom godišnje, kako bi razmotrili stanje u obrtništvu i problematiku vezanu uz poslovanje obrtnika u gradu.

više...

srijeda, 12.06.2019. 15:21   Vijesti iz komora i udruženja

„Dojdi na 3D kremšnitu“

SAMOBOR - Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola u suradnji sa Srednjom strukovnom školom provodi projekt „3D samoborska kremšnita“, koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

više...

utorak, 11.06.2019. 9:44   Vijesti iz komora i udruženja

Obrtnička komora i Virovitičko-podravska županija pomažu tradicijske obrte

VIROVITICA - U uredu virovitičko-podravskog župana Igora Androvića 10. lipnja potpisan je Sporazum o provedbi projekta u svrhu očuvanja tradicijskih obrta na području Virovitičko-podravske županije za 2019. godinu.

više...

utorak, 11.06.2019. 9:38   Vijesti iz komora i udruženja

Čipirane kartice za primopredaju otpada u šibenskoj gradskoj jezgri

ŠIBENIK - Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i tvrtka Zeleni grad Šibenik održali su 10. lipnja u prostorijama Komore zajednički sastanak s vlasnicima ugostiteljskih objekata u staroj gradskoj jezgri Šibenika, vezano uz problematiku odvoza otpada.

više...

ponedjeljak, 10.06.2019. 14:19   Vijesti iz komora i udruženja

Radionica za obrtnike „PITAJ INSPEKCIJU – Tržišna inspekcija“

ROVINJ - U Udruženju obrtnika Rovinj 6. lipnja održana je radionica „PITAJ INSPEKCIJU – Tržišna inspekcija“, a predavač je bio predstavnik Tržišne inspekcije, Igor Kontošić.

više...

ponedjeljak, 10.06.2019. 14:14   Vijesti iz komora i udruženja

6. Obrtnički sajam okupio osamdesetak izlagača

SLATINA - Udruženje obrtnika Slatina organiziralo je 6. Obrtnički sajam, koji je 9. lipnja na prostoru parka ispred Industrijsko-obrtničke škole u Slatini okupio osamdesetak izlagača. Uz obrtnike, OPG-ove i trgovačka društva, posjetiteljima su se predstavili i učenici Industrijsko-obrtničke škole te Srednje škole Marka Marulića iz Slatine.

više...