Vijesti iz komora i udruženja

srijeda, 29.05.2019. 14:01   Vijesti iz komora i udruženja

Obrtnici pomogli u organizaciji 17. Dječjeg sajma

VIRJE - U nedjelju, 26. svibnja, u Virju je održan 17. po redu Dječji sajam. Pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačke županije i Općine Virje, Sajam su organizirali učenici i nastavnici Osnovne škole F.V. Šignjara.

više...

utorak, 28.05.2019. 13:10   Vijesti iz komora i udruženja

Hodočašće obrtnika Majci Božjoj Gorskoj u Loboru

LOBOR - U nedjelju, 26. svibnja, održano je III. Hodočašće obrtnika Krapinsko-zagorske županije Majci Božjoj Gorskoj u Loboru. Hodočašće je započelo križnim putem od kapele sv. Antuna do crkve Majke Božje Gorske uz vodstvo loborskog župnika, vlč. Tomice Božičeka.

više...

ponedjeljak, 27.05.2019. 14:27   Vijesti iz komora i udruženja

Održana manifestacija Vridne ruke

OMIŠ - Povodom Dana grada, 16. je svibnja u Omišu održana manifestacija Vridne ruke, a organizator je Udruženje obrtnika Omiš. Sekcije frizera i ugostitelja već su tradicionalno napravile prigodni program povodom sv. Ivana Nepomuka, zaštitnika grada Omiša.

više...

srijeda, 22.05.2019. 14:08   Vijesti iz komora i udruženja

Posjetite 52. sajam i izložbu zagorskih vina u Bedekovčini

BEDEKOVČINA - U organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Općine Bedekovčina, Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, Udruge Vino zagorje, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, HGK-Županijske komore Krapina i Ministarstva poljoprivrede, 24. i 25. svibnja održat će se „52. Sajam i izložba zagorskih vina“ u Bedekovčini.

više...

srijeda, 22.05.2019. 9:14   Vijesti iz komora i udruženja

Radni posjet Područnoj zanatsko-preduzetničkoj komori Prijedor

SISAK - U četvrtak 16. svibnja, na poziv Područne zanatsko-preduzetničke komore Prijedor, delegacija Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, na čelu s predsjednikom Adolfom Cvancigerom, potpredsjednikom Udruženja obrtnika Sisak Ivanom Miličićem i predsjednikom UO Petrinja, Glina i Topusko Ivanom Solomunom, nazočila je radnom sastanku u Prijedoru.

više...

ponedjeljak, 20.05.2019. 13:51   Vijesti iz komora i udruženja

Sajam obrtničkih i industrijskih zanimanja

SLAVONSKI BROD - Upravni odjel za obrazovanje, šport i kulturu Brodsko-posavske županije, u suradnji s Obrtničkom komorom Brodsko-posavske županije, Industrijsko-obrtničkom školom Slavonski Brod, Industrijsko-obrtničkom školom Nova Gradiška, Obrtničkom školom Slavonski Brod, HGK – Županijskom komorom Slavonski Brod, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i tvrtkom Đuro Đaković Montaža, organizirao je Sajam obrtničkih i industrijskih zanimanja, 15. svibnja u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu.

više...

ponedjeljak, 20.05.2019. 13:35   Vijesti iz komora i udruženja

Održan 1. Sajam strukovnih zanimanja

VIROVITICA - Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici, 17. je svibnja bila domaćin Dana profesionalne orijentacije, u sklopu kojeg je održan i 1. Sajam strukovnih zanimanja.

više...

četvrtak, 16.05.2019. 13:15   Vijesti iz komora i udruženja

Frizerke Udruženja obrtnika Kaštela na Prazniku cvijeća

KAŠTELA - U petak 10. svibnja, u parku Vitturi, Kaštel Lukšić, u sklopu akcije Lipa su lipa moja Kaštila, održan je 19. Kaštelanski praznik cvijeća na kojem su, osim cvjećara, svoj doprinos dale i frizerke Udruženja obrtnika Kaštela.

više...

četvrtak, 16.05.2019. 13:08   Vijesti iz komora i udruženja

Uručene potvrde polaznicima projekta „Partnerstvo za sve 2“

KOPRIVNICA - U okviru projekta „Partnerstvo za sve 2“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda u prostorijama PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održana je svečana dodjela potvrda polaznicima edukacija za samozapošljavanje, pripremu i provedbu EU projekata te radionica za nezaposlene osobe Kluba za zapošljavanje. Radi se o 70 polaznika koji su prošli kroz edukacije i radionice.

više...

četvrtak, 16.05.2019. 12:56   Vijesti iz komora i udruženja

Izuzetan odaziv obrtnika na radionici „Pitaj inspekciju“

ROVINJ - U Udruženju obrtnika Rovinj, 14. svibnja, održana je radionica „Pitaj inspekciju“, a posjećenost je bila izuzetno dobra. Predavanja su održali inspektori iz Porezne, Carinske, Turističke i Sanitarne inspekcije te Zavoda za javno zdravstvo.

više...