Vijesti iz komora i udruženja

ponedjeljak, 17.06.2019. 15:01   Vijesti iz komora i udruženja

Riječki obrtnici na Platku proslavili dan Udruženja i dan zaštitnika svoga grada

RIJEKA - Zabavno-gastro-rekreativnom manifestacijom riječki obrtnici su protekloga vikenda na Platku proslavili dan svojeg Udruženja te blagdan Sv. Vida, zaštitnika svoga grada.

više...

petak, 14.06.2019. 8:31   Vijesti iz komora i udruženja

Održana sjednica Obrtničkog savjeta

KOPRIVNICA - U Gradu Koprivnici 12. lipnja, održana je sjednica Obrtničkog savjeta koji se sastaje s predstavnicima Grada najmanje jednom godišnje, kako bi razmotrili stanje u obrtništvu i problematiku vezanu uz poslovanje obrtnika u gradu.

više...

srijeda, 12.06.2019. 15:21   Vijesti iz komora i udruženja

„Dojdi na 3D kremšnitu“

SAMOBOR - Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola u suradnji sa Srednjom strukovnom školom provodi projekt „3D samoborska kremšnita“, koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

više...

utorak, 11.06.2019. 9:44   Vijesti iz komora i udruženja

Obrtnička komora i Virovitičko-podravska županija pomažu tradicijske obrte

VIROVITICA - U uredu virovitičko-podravskog župana Igora Androvića 10. lipnja potpisan je Sporazum o provedbi projekta u svrhu očuvanja tradicijskih obrta na području Virovitičko-podravske županije za 2019. godinu.

više...

utorak, 11.06.2019. 9:38   Vijesti iz komora i udruženja

Čipirane kartice za primopredaju otpada u šibenskoj gradskoj jezgri

ŠIBENIK - Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i tvrtka Zeleni grad Šibenik održali su 10. lipnja u prostorijama Komore zajednički sastanak s vlasnicima ugostiteljskih objekata u staroj gradskoj jezgri Šibenika, vezano uz problematiku odvoza otpada.

više...

ponedjeljak, 10.06.2019. 14:19   Vijesti iz komora i udruženja

Radionica za obrtnike „PITAJ INSPEKCIJU – Tržišna inspekcija“

ROVINJ - U Udruženju obrtnika Rovinj 6. lipnja održana je radionica „PITAJ INSPEKCIJU – Tržišna inspekcija“, a predavač je bio predstavnik Tržišne inspekcije, Igor Kontošić.

više...

ponedjeljak, 10.06.2019. 14:14   Vijesti iz komora i udruženja

6. Obrtnički sajam okupio osamdesetak izlagača

SLATINA - Udruženje obrtnika Slatina organiziralo je 6. Obrtnički sajam, koji je 9. lipnja na prostoru parka ispred Industrijsko-obrtničke škole u Slatini okupio osamdesetak izlagača. Uz obrtnike, OPG-ove i trgovačka društva, posjetiteljima su se predstavili i učenici Industrijsko-obrtničke škole te Srednje škole Marka Marulića iz Slatine.

više...

ponedjeljak, 10.06.2019. 8:38   Vijesti iz komora i udruženja

Svečano obilježen Dan Obrtničke komore SMŽ

NOVSKA - U petak, 07. lipnja, u dvorani „Wedding cluba“ u Novskoj održana je svečana sjednica Skupštine Obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije.

više...

ponedjeljak, 10.06.2019. 8:26   Vijesti iz komora i udruženja

Podjela svjedodžbi o završenom tečaju informatike za obrtnike

BJELOVAR - U petak, 7. lipnja, predsjednik Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije Goran Grgić, podijelio je svjedodžbe Pučkog otvorenog učilišta iz Bjelovara za obrtnike koji su polazili tečaj iz osnova informatike.

više...

petak, 07.06.2019. 15:55   Vijesti iz komora i udruženja

OKKZŽ organizira posjet sajmu u Grazu i Beogradu

KRAPINA - Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, zahvaljujući sredstvima Krapinsko-zagorske županije, organizira:

više...