Vijesti iz komora i udruženja

petak, 17.11.2017. 13:54   Vijesti iz komora i udruženja

Sastanak o Nacrtu prijedloga Zakona o obavljanju studentskih poslova

S obzirom na to da je otvorena javna rasprava o Nacrtu prijedloga Zakona o obavljanju studentskih poslova u Udruženju obrtnika Koprivnica na sastanak je pozvan Bojan Patrčević iz koprivničke podružnice Studentskog centra Varaždin kako bi izvijestio koje su najvažnije novine u navedenom Nacrtu prijedloga Zakona.

više...

petak, 17.11.2017. 13:17   Vijesti iz komora i udruženja

Održan okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje i cjeloživotno učenje u skladu s potrebama gospodarstva“

U okviru 20. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u Križevcima, 11. studenoga 2017. godine održan je Okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje i cjeloživotno učenje u skladu s potrebama gospodarstva“.

više...

četvrtak, 16.11.2017. 13:12   Vijesti iz komora i udruženja

Zoran Pehnec na 30. Kongresu ugostitelja primio Priznanje Ceha ugostitelja HOK-a

KOPRIVNICA - Na 30. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, koprivnički ugostitelj Zoran Pehnec dobio je Priznanje Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore.

više...

četvrtak, 16.11.2017. 10:26   Vijesti iz komora i udruženja

Poziv na panel "EU fondovi"

KAŠTELA - Udruženje obrtnika Kaštela i Poduzetnički centar Kaštela pozivaju Vas na panel diskusiju „EU fondovi“, koja će se održati 22. studenog, s početkom u 17 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Kaštela, Kaštel Sućurac, na adresi Braće Radić 1.

više...

četvrtak, 16.11.2017. 10:06   Vijesti iz komora i udruženja

Početna konferencija projekta „Poduzetnički inkubator Požega“

POŽEGA - Grad Požega pridružit će se uskoro gradovima koji imaju svoj Poduzetnički inkubator i Gospodarsku zonu. Početkom rujna započela je provedba projekta „Poduzetnički inkubator Požega“,  koji  je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za  regionalni razvoj. Trajanje projekta je 18 mjeseci, a završetak provedbe je 01. ožujka 2019.

više...

srijeda, 15.11.2017. 15:13   Vijesti iz komora i udruženja

Sastanak predstavnika Udruženja obrtnika Zadar s gradonačelnikom i pročelnicima

ZADAR - Na inicijativu Udruženja obrtnika Zadar u srijedu, 15. studenog, u prostorijama Udruženja održan je zajednički sastanak predstavnika zadarskih obrtnika i aktualne gradske vlasti.

više...

utorak, 14.11.2017. 14:17   Vijesti iz komora i udruženja

Dani otvorenih vrata peljeških podruma

DUBROVNIK - U organizaciji udruga “Pelješki vinski puti“ i „Plavac mali“ te HGK – Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije, uz potporu Dubrovačko - neretvanske županije, Turističke zajednice Dubrovačko - neretvanske županije, peljeških turističkih zajednica i općina, pelješki vinari i ove godine otvaraju vrata svojih podruma, kako bi omogućili brojnim vinoljupcima kušnju mladih vina na 12. manifestaciji Dani otvorenih vrata peljeških podruma "Pelješac – vinsko carstvo". 

više...

utorak, 14.11.2017. 12:34   Vijesti iz komora i udruženja

Posjet OK Osječko-baranjske županije Mađarskoj nacionalnoj trgovačkoj kući

OSIJEK - Obrtnička komora Osječko-baranjske županije sa svojim Udruženjima posjetila je Mađarsku gdje je uz pomoć Veleposlanstva Republike Hrvatske  u Budimpešti i opunomoćenog ministra Ivana Bušića, organiziran sastanak s predstavnicima Mađarske nacionalne trgovačke kuće (Hungarian National Trading House).

više...

ponedjeljak, 13.11.2017. 11:44   Vijesti iz komora i udruženja

Veliki interes za polaganjem majstorskih ispita

SPLIT - U Obrtničkoj komori Splitsko-dalmatinske županije započinju majstorski ispiti na koje je prijavljen veliki broj kandidata. Prijavljen je 101 kandidat u ukupno 13 zanimanja.

više...

ponedjeljak, 13.11.2017. 8:57   Vijesti iz komora i udruženja

Izlagači iz županije na 20. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

VIROVITICA - Jubilarni 20. Obrtnički i gospodarski sajam, održao se od 10. do 12. studenog u Križevcima, a okupio je 216 izlagača. Organizatori sajma bili su Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK-Županijska komora Koprivnica, Razvojna agencija PORA, Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci te županijska Turistička zajednica i Turistička zajednica grada Križevaca.

više...