Popusti članovima HOK-a za upise u ljetni semestar na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski

srijeda, 16.12.2015. 16:01

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski 16. prosinca 2015. službeno je objavila natječaj za upis studenata u ljetni semestar i to za studente koji žele steći: Visoku stručnu spremu i Magisterij. 

Povodom Božićnih blagdana Zrinski je objavio veliko sniženje tako da članovi Hrvatske obrtničke komore, kao i članovi njihovih obitelji i zaposlenici, na već snižene cijene, ostvaruju još i posebne popuste, temeljem Sporazuma o obrazovnoj, znanstveno-istraživačkoj, stručnoj i tehničkoj suradnji.

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski jedini je privatni fakultet ekonomije koji ima mogućnost studiranja i ONLINE, tako da studenti sada mogu studirati iz udobnosti vlastitog doma! 

Natječaj za upis u ljetni semestar

Želiš steći VISOKU STRUČNU SPREMU a ujutro voliš spavati i UŽIVATI u jutarnjoj kavi? 

Želiš MAGISTRIRATI a radi obitelji i posla, nezgodno ti je dolaziti na predavanja, jer nemaš puno vremena?

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski ima rješenje za tebe! UPIŠI ONLINE STUDIJ EKONOMIJE SAMO JEDNIM KLIKOM MIŠA!

Više nikada ne moraš napuštati svoje radno mjesto, niti se seliti u Zagreb radi studiranja! Po uzoru na prestižne fakultete (Harvard, Princeton, Berkley, Yale i sl.) Visoka škola Nikola Šubić Zrinski od sada nudi i ONLINE studij!

Upisi traju do 28.02.2016. Zato UPIŠI SE JOŠ DANAS i studiraj po posebnim cijenama!

Mi smo u trendu – budi i ti! KLIKNI nas, KLIKNI - ZRINSKI!

Informacije o upisima na pojedine studije:

Službeni natječaj za preddiplomski stručni studij „Ekonomija poduzetništva“ možete pogledati ovdje a za diplomski specijalistički studij „Management malih i srednjih poduzećaovdje.