Obrazovna grupa Zrinski

srijeda, 17.06.2015. 14:58   Obrazovna grupa Zrinski

HOK i Obrazovna grupa Zrinski potpisali Sporazum o suradnji

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore (HOK) Dragutin Ranogajec i ravnatelj Obrazovne grupe Zrinski Vitomir Tafra potpisali su danas Sporazum o obrazovnoj, znanstveno-istraživačkoj, stručnoj i tehničkoj suradnji između dviju institucija. 

više...

utorak, 29.09.2015. 13:25   Obrazovna grupa Zrinski

Za obrtnike, članove obitelji i zaposlenike posebni popusti na školarinu za studijske programe

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, temeljem Sporazuma s Hrvatskom obrtničkom komorom, za članove HOK-a, članove njihovih obitelji i zaposlenike u obrtu, odobrava posebne popuste za upis u akademsku 2015./'16. godinu – redovan, izvanredan ili online studij. 

više...

srijeda, 16.12.2015. 16:01   Obrazovna grupa Zrinski

Popusti članovima HOK-a za upise u ljetni semestar na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski 16. prosinca 2015. službeno je objavila natječaj za upis studenata u ljetni semestar i to za studente koji žele steći: Visoku stručnu spremu i Magisterij. 

više...

petak, 22.07.2016. 14:07   Obrazovna grupa Zrinski

Za obrtnike, članove obitelji i zaposlenike posebni popusti na školarinu za studijske programe ekonomije i menadžmenta

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, temeljem Sporazuma s Hrvatskom obrtničkom komorom odobrava posebne popuste za upis u verificirane studijske programe u akademsku 2016./'17. godinu – redovan, izvanredan i ONLINE studij. 

više...

srijeda, 12.10.2016. 9:40   Obrazovna grupa Zrinski

Povoljniji programi Obrazovne grupe Zrinski za obrtnike i članove obitelji

Temeljem potpisanog Sporazuma o suradnji između Hrvatske obrtničke komore i Obrazovne grupe Zrinski, članovi Hrvatske obrtničke komore i zaposlenici ostvaruju povoljnije uvjete upisa na studijske programe te na programe stjecanja srednje stručne spreme, prekvalifikacije, stručnog osposobljavanja, stručnog usavršavanja kao i sudjelovanja na brojnim seminarima.

više...