"Moja poduzetna Hrvatska"

srijeda, 26.07.2017. 9:22

Festival poduzetništva, obrta i OPG-a „Moja poduzetna Hrvatska“, bliži se kraju. Festival, u sklopu kojeg su ove godine održani sajmovi u ukupno 11 hrvatskih gradova, na kojima je sudjelovalo više od 200 malih i srednjih poduzetnika, obrtnika i OPG-ova, zadnja će dva izdanja u ovoj godini imati u Bakru i Rogoznici, na atraktivnim centralnim lokacijama.

Festival je skup različitih prodajno-izložbeno-zabavnih sadržaja. S jedne strane promovira poduzetništvo i stvaralaštvo i sudionicima je odlična platforma za predstavljanje svojih proizvoda i usluga, ali i ostvarenje brojnih poslovnih kontakata, dok s druge strane posjetiteljima omogućuje kupovinu, degustaciju i zabavu.

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova u Rogoznici održat će se 29. srpnja, na lokaciji Stara riva. Sajam se otvara u 17:00 sati, a Gastro Show i podjela hrane u organizaciji Majstora kuhara počinje u 21:00 sati. Festival u Bakru održat će se također 29. srpnja, na lokaciji Žal ribara. Otvorenje je također u 17:00 sati, a Gastro Show i podjela hrane u organizaciji Podravke počinje u 21:30 sati.

Posjetite zadnje ovogodišnje izdanje i uživajte u ponudi i programu!