41. Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju, Budva 2017.

ponedjeljak, 21.11.2016. 16:06

Na Jadranskom sajmu u Budvi će se od 05. do 09. travnja 2017. godine održati 41. Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju. 

Sajam namještaja predstavlja najveći poslovni događaj u oblasti drvne industrije i industrije namještaja u Crnoj Gori.

Jadranski sajam nudi uspješnu platformu za kvalitetnu prezentaciju i promociju novih proizvoda, i trendova u dizajniranju namještaja.

41. Sajam namještaja okuplja tvrtke koje se bave proizvodnjom i prometom namještaja za stanovanje, opremanjem objekata, stilskim i klasičnim namještajem, vrtnim namještajem, kao i projektiranjem interijera i izrade namještaja po mjeri.

Jadranski sajam će u suradnji sa državnim, naučnim i stručnim institucijama, kao i izlagačima, kreirati kvalitetan program manifestacije, koji će dodatno uvećati zadovoljstvo i koristi  učešća na 41. Sajmu namještaja.

Izlagačima koji ove godine budu izložili najkvalitetniji, najinovatniji i najbolje dizajniran namještaj, žiri sajma će dodijeliti prestižne nagrade Sajma namještaja „EXPO TROPHY“. 

Za dodatne informacije zainteresiranim poduzetnicima predstavnici Jadranskog sajma stoje na raspolaganju. 

Kontakti Jadranskog sajma za dodatne upite poduzetnika, prijave nastupa i informacije glase:

Tel: 00382 33 410 405,

 elektronička pošta: marketing@jadranskisajam.co.me ,

 Internet stranica: www.adriafair.org, a u prilogu ove informacije zainteresirani poduzetnici mogu pronaći prijavne materijale vezane uz sajam.