Prijavite se na poslovne razgovore hrvatskih i slovenskih obrtnika i poduzetnika!

četvrtak, 25.03.2010. 13:39

Poslovni razgovori slovenskih i hrvatskih obrtnika i poduzetnika iz domene obrade metala, građevinarstva, prerade plastičnih masa, sustava grijanja i hlađenja i dr., održat će se 16. travnja u 11.00 sati na Zagrebačkom velesajmu, a prijave se primaju do 30. ožujka.

Za poslovne razgovore obrtnika i poduzetnika Hrvatske i Slovenije, koje organizira Hrvatska obrtnička komora u suradnji s Obrtno-podjetničkom zbornicom Slovenije, rezervirana je dvorana „Klub izlagača Zagrebačkog velesajma“.

Za sudionike poslovnih razgovora bit će osigurana sva potrebna logistika i besplatne ulaznice za 52. Međunarodni sajam obrtništva i ostalih 6 specijaliziranih sajmova Zagrebačkog velesajma.

Ovaj poslovni sastanak bit će prigoda za razgovor i s predstavnicima Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije kako bi se i putem njihovih stručnih službi mogli informirati o poslovanju na slovenskom tržištu.

Detaljne informacije, rasporede i podatke o sugovornicima na razgovorima (za sada je prijavljeno 7 slovenskih tvrtki prema popisu u prilogu), svi prijavljeni sudionici razgovora dobit će uzvratno putem e-maila ili telefaksa.

Zainteresirani obrtnici i poduzetnici, svoje potvrde za sudjelovanje na poslovnim razgovorima putem ispunjenog obrasca prijave (u prilogu) trebaju poslati na fax 01/48 46 610 i e-mail: drazen.horvat@hok.hr, najkasnije do 30. ožujka 2010. godine.

Za sva pitanja oko ovog poslovnog susreta zainteresiranim obrtnicima / poduzetnicima na raspolaganju su predstavnici stručne službe HOK-a Dražen Horvat (telefon: 01/48 06 650 i e-mail: drazen.horvat@hok.hr) i Darko Prister (telefon: 01/48 06 639 i e-mail: darko.prister@hok.hr).