Nastavak suradnje HEP opskrbe i HOK-a: Niža cijena električne energije za sve obrtnike

ponedjeljak, 17.07.2017. 8:27

Nižim cijenama električne energije i dodatnim pogodnostima, HEP Opskrba u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, nastoji pomoći obrtnicima u njihovom svakodnevnom poslovanju. U dosadašnjim provedenim akcijama, HEP Opskrba je osigurala značajne uštede u opskrbi električnom energijom za više od 5 i pol tisuća obrtnika.

Obrtnici na području cijele Hrvatske ponovno će imati mogućnost smanjiti troškove svog poslovanja i povećati svoju konkurentnost na tržištu. Oni koji još nisu iskoristili te pogodnosti moći će se uskoro uključiti u akciju, a o datumu nastavka bit će pravovremeno obaviješteni. Svi obrtnici, moći će se nakon objave datuma jednostavno uključiti  u akciju pozivom na besplatni Info telefon 0800 52 55.

HEP Opskrba, vodeći opskrbljivač na tržištu električne energije u Republici Hrvatskoj, osim dobrih ponuda za velike kupce, ima i tržišno najpovoljnije uvjete za male i srednje poduzetnike.

Sporazumom između Hrvatske obrtničke komore i HEP Opskrbe, osigurana je pravna podloga za povoljnije uvjete opskrbe električnom energijom za sve članove Hrvatske obrtničke komore. HEP Opskrba koristi svaku priliku za uključivanje u projekte kojima se potiče rast i razvoj poslovanja malog i srednjeg poduzetništva te očuvanje bogate obrtničke tradicije na ovim prostorima.