Hrvatski obrtnici na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

ponedjeljak, 20.05.2019. 13:12

U Novom Sadu, od 13. do 17. svibnja, održao se 86. Međunarodni poljoprivredni sajam, a prisutni su bili i naši obrtnici.

Na sajmu u Novom Sadu, u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore, svoje proizvode i usluge prezentiralo je 11 hrvatskih obrtnika. Članovi HOK-a predstavili su djelatnosti obrade metala, izrade zupčanika, izrade dijelova za poljoprivredne strojeve i vozila, izrade lamela i sustava kočenja, lijevanja metala i izrade metalnih nosača javne rasvjete kao i opreme od inox-a, a u suorganizaciji s Obrtničkim komorama Karlovačke te Krapinsko-zagorske županije prezentirali su se i potencijali obrtništva spomenutih županija.

Izložbeni prostor Hrvatske obrtničke komore posjetio je i Gordan Bakota, Veleposlanik Republike Hrvatske u Srbiji, zaželjevši pritom hrvatskim izlagačima puno uspjeha na sajmu.

Također, naše obrtnike su posjetile brojne delegacije gospodarstvenika, kao i velik broj zainteresiranih posjetitelja prilikom obilaska sajma.

Sajam u Novom Sadu okupio je više od 1500 izlagača iz 42 države, a izložbu je posjetio izniman broj od 140.000 posjetitelja.