Hrvatski obrtnici na 10. Međunarodnom sajmu GRAPOS EXPO u Gračanici

petak, 19.04.2019. 9:14

Hrvatska obrtnička komora organizirala je i sufinancirala nastup 8 hrvatskih obrtnika na međunarodnom sajmu u Gračanici te je drugu godinu zaredom osvojila prestižnu nagradu „brončani GRAPOS EXPO 2019“. HOK ulaže velike napore u promociju hrvatskih obrtnika, a ova nagrada stigla je kao priznanje kvaliteti nastupa na sajmu u Gračanici.

Hrvatska obrtnička komora na sajmu predstavlja obrtnike sljedećih djelatnosti: proizvodnja proizvoda od metala - konzola javne rasvjete, lijevanje metala i izrada opreme za strojogradnju, izrada zupčanika, izrada inovativnih alata za obradu drva, izrada mjernih uređaja za građevinarstvo, izrada proizvoda od plastičnih masa, umjetnički obrti i tradicijski obrti, a sve u suorganizaciji s Obrtničkom komorom Karlovačke i Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije.

Sajam je obišla i visoka delegacija Hrvatske obrtničke komore predvođena predsjednikom HOK-a Dragutinom Ranogajcem i potpredsjednikom HOK-a Daliborom Kratohvilom, koji su prisustvovali svečanosti otvaranja sajma i susreli se s poslovnim delegacijama Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine, odradili sastanke s predstavnicima veleposlanstva i konzularnih predstavništva RH u Bosni i Hercegovini te obišli izlagače.

Sajam je svečano otvoren 16. travnja i traje do 19. travnja, do kada će se posjetitelji sajma moći upoznati s ponudom hrvatskih obrtnika.