Prva internet prodavaonica hrvatskih proizvoda

petak, 05.11.2010. 15:02

Prva internet prodavaonica hrvatskih proizvoda za tuzemno i inozemno tržište projekt je koji je nedavno pokrenula tvrtka OZ d.o.o. iz Zagreba. Cilj projekta je objediniti hrvatske proizvođače, inovatore i produktivnu inteligenciju.

Projekt kroz mogućnost promocije hrvatskih proizvoda prepoznate vrijednosti i tradicije, putem naplatne usluge promoviranja na Internetu, ima namjeru promijeniti situaciju i dati priliku za uspjeh svima koji se u njemu prepoznaju i žele takav vid promocije.

Time je otvoren novi distribucijski kanal, novo tržište i novi kupci. Upotrebljene su tehnologije i alati koji su u svijetu dio svakodnevice. Odlazak u trgovinu ili kupovina putem interenta više nije dvojba. Naručiti i platiti proizvode koje želimo iz udobnosti vlastitog doma te dobiti sve na kućnu adresu je najčešći način kupovine u svijetu. Polazi se od pretpostavke da potražnja i želja za hrvatskim proizvodima u inozemstvu postoji, da je nostalgija i ljubav koju hrvatski iseljenici nose u srcu stvarna. U inozemstvu je kupovna moć veća i proizvodi se biraju zbog njihove kvalitete i podrijetla, a ne samo prema cijeni. Procjene govore da Hrvata izvan domovine ima gotovo isti broj kao i u Hrvatskoj.

Projektom se dotiču pitanja: Kada je potrebno uložiti u promoviranje vlastitih proizvoda? Da li je to kada imate posao ili kada je prodaja pala i posla nema? Tko vaše proizvode može kupiti i gdje? Koliko je veliko tržište vaših kupaca? Želite li raditi i prodavati više? Hoćete li propustiti priliku čekajući da netko za vas nešto napravi ili ćete preuzeti inicijativu za vlastiti uspjeh? Podršku ovom projektu, kao obliku promocije hrvatskih proizvoda dali su Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora te veliki broj hrvatskih proizvođača koji su već uključeni u projekt.

Detaljnije informacije o uključivanju u ovaj projekt kao i o cijenama promoviranja proizvoda mogu se potražiti na web stranici projekta:

www.trazim-hrvatsko.hr ili neposerednim kontaktom sa tvrtkom OZ do.o.o. :
Telefon: 01/7774-874
GSM: 099/3669-366
Web: www.trazim-hrvatsko.hr
Mail: info@ trazim-hrvatsko.hr
Tvrtka: OZ d.o.o. iz Zagreb, Trnsko 21e
Osoba za kontakt: Morana Barbara Lučić