Druga edukacijska radionica o gastro i eno turističkom proizvodu u Opatiji

utorak, 06.06.2017. 16:06

Pozivamo vas na drugu edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda, koja će se održati 14. lipnja u Hotelu Ambasador u Opatiji. 

Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.

Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.

Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri. 

Broj mjesta je ograničen, odnosno možemo primiti najviše 100 sudionika.

Prijave ćemo zaprimati najkasnije do ponedjeljka 12. lipnja do 16.00 sati.

Ove jeseni planiramo održati još 2 radionice za kontinentalni dio Hrvatske koje će se održati u Zagrebu i Osijeku. Prva radionica održana je 6. lipnja u Splitu.

Program radionice:

Opatija 14.06.2017, Hotel Ambasador

 

 09:00- 9:30         Registracija uzvanika

09:40-10:15 „Tradicionalno i moderno u gastronomiji“ Chef Filippo Saporito, 1 Michelin*, član JRE, restoran La leggenda dei frati, Firenze, Italija
10:15-11:00 „Slatki dašak za lijepo sjećanje“, Chef slastičar Ombrett Giovannini, restoran La leggenda dei frati, Firenze, Italija
11:00-11:30 Brendiranje putem društvenih mreža“, Elena Schipani, Manager za marketing u prehrambenom sektoru, Treviso, Italija
11:30-12:00 Pauza za kavu
12:00-12:35 „Glava u zvjezdicama“, Chef Lionel Levy, 1 Michelin * InterContinental – Hotel Dieu, Marseille, Francuska
12:40-13:30 Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“, Mira Šemić, WSET sommelier, Ljubljana, Slovenija

13:30 –14:20     

14:30

    

„Sljubljivanje hrane i vina / hrvatske autohtone sorte“, Klaudio Jurčić, sommelier, Opatija, Hrvatska

Tasting s potpisom Michelinovih chefova

 

Način prijave:

Budući da je ograničen broj mjesta, način prijave biti će po principu što ranije prijave, odnosno do popunjavanja mjesta.

Prijavu je potrebno poslati na e-mail cehovi@hok.hr s Vašim imenom i prezimenom, radnim mjestom/funkcijom, nazivom ugostiteljskog objekta, e-mail adresom te web stranicom. 

U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirati Krešimir Tomić, tel 01/4806 631, cehovi@hok.hr , kresimir.tomic@hok.hr