Ceh uslužnog obrta i obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera

Konstituirani Ceh proizvodnog obrta i Ceh uslužnog obrta i obrta za intelektualne usluge

Na odvojenim sjednicama 10. studenoga u HOK-u, konstiturani su Ceh proizvodnog obrta HOK-a i Ceh uslužnog obrta i obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera HOK-a.

više...

Novi ispitni rok za pogrebnike 3. travnja

Novi ispitni rok za stručno osposobljavanje za zanimanje pogrebnik održat će se u nedjelju, 3. travnja 2016. u Zagrebu (Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/I). 

više...

Uspješno održan prvi ispitni rok za stručno osposobljavanje pogrebnika

Na prvom ispitnom roku za stručno osposobljavanje za zanimanje pogrebnik, održanom 12. i 13. ožujka u Hrvatskoj obrtničkoj komori, sudjelovalo je 176 kandidata.

više...

Novi ispitni rok za pogrebnike

Novi ispitni rok za stručno osposobljavanje za zanimanje pogrebnik održat će se u subotu, 23. travnja 2016. u Zagrebu (Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/I). 

više...

Ispit za pogrebnike 14. svibnja

Novi ispitni rok za stručno osposobljavanje za zanimanje pogrebnik održat će se u subotu, 14. svibnja 2016. u Zagrebu (Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/I). 

više...

1. konstituirajuća sjednica Sekcije njege tekstilija

U Hrvatskoj obrtničkoj komori 10. svibnja održana je 1. konstituirajuća sjednica Sekcije njege tekstilija koja je osnovana pri Cehu uslužnog obrta i obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera HOK-a.

više...

Novi ispitni rok za pogrebnike 11. lipnja

Novi ispitni rok za stručno osposobljavanje za zanimanje pogrebnik održat će se u subotu, 11. lipnja 2016. u Zagrebu (Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/I).

više...

Suradnja florista HOK-a i OZS-a

U Hrvatskoj obrtničkoj komori 2. lipnja održan je sastanak vodećih ljudi sekcija cvjećara Hrvatske obrtničke komore i Obrtne-podjetniške komore Slovenije. 

više...

Novi ispitni rok za pogrebnike 1. listopada

Novi ispitni rok za stručno osposobljavanje za zanimanje pogrebnik održat će se u subotu, 1. listopada u Zagrebu (Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/I). Prijave za ispit primaju se do 22. rujna.

više...

Ceh uslužnog obrta - rad na"crno" veliki problem

Na 2. sjednici Ceha uslužnog obrta održanoj 8. studenoga u Zagrebu, razmotrena je problematika struke, s naglaskom na nelojalnu konkurenciju onih koji rade na "crno".

više...