Sljedeći kongres ugostitelja i turističkih djelatnika u Splitu

srijeda, 16.12.2015. 14:36

Na 4. proširenoj (telefonskoj) sjednici Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, održanoj 16. prosinca, prihvaćen je prijedlog Ceha iz Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije da se sljedeći, 29. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika u jesen 2016. godine održi u Splitu.   

Predsjednik Ceha Nenad Šepak dao je osvrt na 28. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika, ocijenivši ovogodišnji stručni skup vrlo kvalitetnim, a što je pokazala i obrada anketa sudionika ispunjenih tijekom Kongresa. S tom ocjenom složili su se i ostali članovi Ceha, kao i predsjednici i predstavnici županijskih Cehova ugostitelja i turističkih djelatnika, koji su pratili današnju sjednicu. Medijski odjek Kongresa također je bio zadovoljavajući, zaključili su članovi Ceha.

Na dnevnom redu sjednice bili su i prijedlozi za novu koncepciju Kongresa te izvješće za Upravni odbor. Predsjednik Ceha ujedno je dao informaciju o sudjelovanju na stručnom skupu ugostitelja Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije u Portorožu te na Međunarodnoj autorskoj kreativnoj konferenciji (tema Autorsko pravo i naknade, da li je to parafiskalno davanje?) i na Kongresu hotelijera, održanima nedavno u Zagrebu.