28. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika u Šibeniku

srijeda, 04.11.2015. 13:58

28. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore održat će se od 22. do 24. studenoga u Šibeniku, u hotelu Ivan (hotelsko naselje Solaris). 

Domaćin 28. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika je Obrtnička komora Šibensko kninske županije, a pokrovitelj Ministarstvo turizma.

Na ovom Kongresu kroz stručna izlaganja i raspravu, razmotrit će se stanje ugostiteljske i turističke struke, provesti rasprava o problemima, ograničenjima u poslovanju u obavljanju ugostiteljskih i turističkih djelatnosti, uz osvrt na rezultate protekle turističke sezone.

Sudionike očekuju zanimljiva izlaganja i rasprave najviših predstavnika državnih tijela i stručnjaka iz oblasti o aktualnim temama u ugostiteljstvu, komercijalne prezentacije i promocije, kao i prilika za formalnu i neformalnu razmjenu iskustva između ugostitelja iz cijele zemlje. 

Na Kongresu se očekuje dolazak visokih državnih dužnosnika, predstavnika ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika te predstavnika Zavoda za javno zdravstvo, Hrvatske turističke zajednice, Samostalnog sektora turističke inspekcije, Hrvatske gospodarske komore, Obrtne zbornice Slovenije, Instituta za turizam, Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, Udruge hrvatskih putničkih agencija, Nacionalne udruga obiteljskih i malih hotela, Hrvatske udruge poslodavaca i drugih.

Osim velikog broja ugostitelja, predstavnika znanstvenih institucija i ustanova, na skupu će sudjelovati i predstavnici županijskih obrtničkih komora, kao i dužnosnici Hrvatske obrtničke komore.

Članovi Organizacijskog odbora 28. kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a:

Stjepan Knežević, potpredsjednik HOK-a i predsjednik Organizacijskog odbora, Joso Smolić, predsjednik Obrtničke komore Šibensko kninske županije i član Organizacijskog odboraNenad Šepak, član Organizacijskog odbora, Branko Greblički, član Organizacijskog odbora, Vjekoslav Bošnjak, član Organizacijskog odbora,       

Prijavni obrazac za smještaj i program u privitku: