Otvoreni trening hrvatske reprezentacije frizera

srijeda, 13.01.2016. 14:52

U cilju što bolje pripreme za Svjetsko prvenstvo u Seulu, Ceh frizera i kozmetičara HOK-a, za članove reprezentacije, organizira trening s međunarodnim trenerima koji će se održati od 15. do 17. siječnja, u prostorijama Udruženja obrtnika grada Zagreba, Mažuranićev trg 13.

Renomirani francuski treneri i međunarodni suci, ujedno i službeni suci OMC-a, Yvan Aguilera i Linda Aguilera radit će s hrvatskim reprezentativcima u nekoliko kategorija.

Treninzi će se temeljiti na kategorijama u kojima će, na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Seulu, nastupati članovi Internacionalnog tima Ceha, a to su: ženska kombinirana kategorija (dnevna i večernja frizura) i vjenčana frizura. Članovi Internacionalnog tima Ceha frizera i kozmetičara HOK-a su: Dario Sabo, Zdravko Cedli, Kristijana Pižir.

U nedjelju, 17. siječnja, od 10 do 13 sati, trening će biti otvoren za javnost te pozivamo sve zainteresirane da dođu pogledati kako izgledaju pripreme hrvatske reprezentacije za međunarodno natjecanje.

S obzirom da treneri dolazi iz Francuske, organizatori su osigurali i prevoditelja.