Ceh frizera i kozmetičara o održanom Susretu i pripremama za Svjetsko prvenstvo

četvrtak, 01.06.2017. 15:00

Nakon uspješno netom završenog Susreta frizera i kozmetičara HOK-a u sklopu kojeg je održano i Otvoreno prvenstvo 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu, Ceh je održao sjednicu kako bi se analiziralo postignuto i razmotrile nadolazeće aktivnosti.

Ceh je ustvrdio da je Susret zadovoljio željenu kvalitetu, temeljeći takvo mišljenje na subjektivnim dojmovima organizatora i natjecatelja, tako i na komentarima objektivnih i nepristranih gledatelja. Isto tako, Ceh je svjestan i negativnih komentara na sami termin održavanje Susreta (u petak), ali prije svega zbog financijske racionalizacije to je bio jedini prihvatljivi termin. Sljedeći Susret, zaključeno je, imat će bolji termin održavanja te će se podići na još višu razinu u organizacijskom smislu.

Kako bi se potvrdila stručnost i želja za uspjehom naših obrtnika iz branše, Ceh će prijaviti kandidate za Svjetsko prvenstvo frizera i kozmetičara koje će se održati 17. i 18. rujna u Parizu. Tako da je sjednica Ceha bila fokusirana da se omogući i pomogne kandidatima koji su voljni natjecati se, kako bi mogli uspješno "braniti boje" domaće struke te ujedno promovirati Republiku Hrvatsku.

Sastanak se dotaknuo još nekih tema kao što je skoro natjecanje u Srbiji 11. lipnja, ali o njima će riječi biti više na sastanku s natjecateljima koji će se održati 6. lipnja radi što bolje pripreme za nastup na Svjetskom prvenstvu.