Pogodnosti

  • Pogodnosti
  • HOK SMART SERVICE

HOK SMART SERVICE

Hrvatska obrtnička komora prepoznala je potrebe svojih članova te je u suradnji s partnerom ugostiteljima omogućila besplatno korištenje digitalnog servisa za naručivanje hrane i pića do kraja kolovoza. Svrha ovog projekta je dati podršku poslovanju ugostitelja te olakšati njihov radni proces, osigurati alat koji je dio digitalne ere u kojoj se nalazimo, a gostima pružiti još kvalitetniju uslugu.

•    Što je Smart Service? Višejezičan servis koji omogućuje gostu da uz pomoć smartphone-a na jednostavan način pregleda i naruči hranu i piće za svoj stol.
•    Prednosti za goste: višejezičan pregled ponude i događanja, smanjuje se vrijeme čekanja narudžbe, fotografije artikla uz detaljan opis (alergeni, sastav i sl.).
•    Prednosti za ugostitelje: ubrzava proces narudžbe, mogućnost oglašavanja specijalnih ponuda i događanja, pregledna statistika narudžbi prometa.
•    Kako radi: skeniranjem QR koda gost se spaja na Smart Service bez potrebe za preuzimanjem, instaliranjem i ostavljanjem osobnih podataka.
•    Nakon odabira proizvoda i načina plaćanja narudžba stiže na ekran ugostitelja s brojem stola.

Pozivamo ugostitelje da se prijave i iskoriste mogućnost besplatnog korištenja usluge u probnom periodu do kraja kolovoza.

AKTIVIRAJTE USLUGU HOK SMART SERVICE

Pogledajte kratki video koji korisnika upoznaje s aplikacijom.

Upute za korištenje možete preuzeti OVDJE.

Za sve upite vezane uz tehnička pitanja o aplikaciji e-mail adresa je podrska@muzikaito.hr, a o uvjetima korištenja možete se obratiti na e-mail adresu cehovi@hok.hr 


Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.