Pogodnosti

  • Pogodnosti
  • HOK Obrtnik plus
  • Partneri

Bebabit d.o.o.


Tvrtka Bebabit d.o.o. omogućava članovima Hrvatske obrtničke komore korištenje platforme preporukica.hr prema posebnim uvjetima.

Članovima HOK-a osigurava se besplatno korištenje platforme preporukica.hr u trajanju od 3 mjeseca od datuma pridruženja platformi, a po isteku navedenog perioda, članovima HOK-a osigurava se 30% popusta na sve usluge tvrtke Bebabit d.o.o.

Tvrtka Bebabit d.o.o. se obvezuje članovima HOK-a koji su korisnici platforme, a koji nemaju vlastiti logotip, na njihov zahtjev besplatno izraditi isti.

Preporukica.hr je internet platforma koja omogućava da vrlo jednostavno i bez ulaganja postavite i promovirate Vaše usluge na internetu, pronađete nove klijente i razvijete Vaše poslovanje bez ulaganja i rizika. 

Platforma je namijenjena svim pružateljima usluga koji žele proširiti vlastito poslovanje. Pokrivamo više od 200 različith kategorija usluga u kojima za Vas pronalazimo nove klijente na krajnje jednostavan i učinkovit način. Stoga, bilo da nudite usluge izrade internet stranica, vodoinstalacija, knjigovodstva, fotografiranja vjenčanja, elektroinstalacija i slično, platforma Preporukica će Vam pomoći da dođete do novih klijenata i proširite Vaše poslovanje bez ulaganja i rizika.


Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.