Pogodnosti

  • Pogodnosti
  • HOK Obrtnik plus
  • Partneri

Anglo-Adria


„Anglo-Adria svoj pristup temelji na praktičnom, profesionalnom i osobnom iskustvu, kao i na opsežnom akademsko-stručnom obrazovanju trenera i coacheva. Zajedno čine snažan, svestran i multidisciplinarni tim, što im omogućava uspješno suočavanje s različitim zahtjevima klijenata. Pristupaju im vrlo fleksibilno, upoznavaju i prilagođavaju se specifičnostima poslovanja i izazovima svake tvrtke individualno, kako bi bili čvrst i pouzdan partner na putu do željenih ciljeva. 

Njihovo značajno međunarodno i regionalno iskustvo te pristup orijentiran praksi i ostvarenju mjerljivih, konkretnih, pozitivnih pomaka u poslovanju klijenata, doveli su do prepoznatljivosti i potaknuli dodatni rast.

U radu prate najnovije svjetske poslovne i obrazovne trendove te se stalno formalno i neformalno usavršavaju. Redovni su gosti-predavači na brojnim seminarima te konferencijama u zemlji i inozemstvu, kao i kolumnisti poslovnih časopisa, a njihovi treneri dobitnici su različitih strukovnih nagrada. Anglo‐Adria poslovno savjetovanje član je više strukovnih i profesionalnih udruženja u Hrvatskoj i regiji.“

Pogodnosti za članove Hrvatske obrtničke komore:

  • 10% popusta na sve usluge iz Kataloga usluga kao i na sve otvorene treninge i webinare u organizaciji Anglo-Adrije

HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.