Miam-Veri osigurava popust prilikom nabave Avast antivirusa

utorak, 08.11.2016. 10:27

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore i tvrtke Miam-Veri za sve članove HOK-a osigurava se popust prilikom nabave Avast antivirusa – najpopularnijeg antivirusa na svijetu, instaliranog na 400 milijuna računala.

Avast antivirus je dobitnik niza nagrada od strane nezavisnih institucija i renomiranih novinara, a korisnicima pruža zaštitu neophodnu u svakodnevnom radu i poslovanju. Primjeri Avast antivirusnih rješenja su:

-          Avast Internet Security koji nudi zaštitu uz performanse i željenu fleksibilnost, sadrži antivirus, zaštitu lokalne mreže, SafeZone za sigurnosno plaćanje i Internet bankarstvo i Silent Firewall protiv napada hakera

-          Avast Endpoint Protection Suite pruža zaštitu velikim i kompleksnim mrežama od 5 do 1000 računala i servera. Radne stanice su zaštićene standardnom avast! antivirus/antispyware zaštitom, a serveri su zaštićeni preko avast! File Server Security. Za upravljanje manjim mrežama preporuka je besplatni program Small Office Administration tool, a za kompleksnije mreže na raspolaganju je Enterprise Administration

Avast

Na web stranicama http://www.software.hr/avast članovi mogu vidjeti i izabrati odgovarajući Avast antivirus. Prilikom pregleda košarice pod vrsta korisnika članovi biraju 'Obrtnik' kako bi im se automatski obračunao popust. Nakon toga član dobija ponudu na e-mail, nakon uplate na isti e-mail dobija licencu i upute za registraciju.
Članovi HOK-a predstavljaju bitan dio gospodarstva Republike Hrvatske, a kroz uštede koje se mogu ostvariti ovom akcijom članovi imaju mjerljiv doprinos povećanju konkurentnosti i oslobađaju sredstva za daljnje gospodarske aktiivnosti.
Antivirus je neophodan software svima kojima poslovanje ovisi o informatičkoj tehnologiji. Avast sa 400 milijuna korisnika i konstantnim inovacijama i naprednim funkcionalnostima omogućava zaštitu korisnicima kako bi se mogli posvetiti svakodnevnim aktivnostima i dugoročnom planiranju.