HOK i Vision team potpisali Ugovor o suradnji

nedjelja, 13.12.2015. 17:04

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i direktor Vision teama Zoran Janžek potpisali su 12. prosinca u Zagrebu Ugovor o suradnji kojim se utvrđuje da će potpisnici, s obzirom na zajedničke ciljeve, surađivati na ostvarenju projekta Vision teama.

Vision team nositelj je projekta jedinstvene i stimulativne web platforme koja potiče potrošnju domaćih proizvoda i usluga uz ekskluzivan način nagrađivanja kupaca putem sustava preporuka. Ciljevi projekta Vision teama su poticanje potrošnje kod mikro i malih poduzeća (proizvodi ili usluge), poticanje proizvodnje domaćih proizvoda, plasman domaćih proizvoda na strana tržišta, privlačenje inozemne potrošnje na domaće tržište, poticanje zapošljavanja te omogućavanje izgradnje vlastite karijere.

"Čast mi je i zadovoljstvo, danas u ime Hrvatske obrtničke komore i svih njezinih članova, potpisati Ugovor o suradnji s tvrtkom Vision team, jer podržavamo ciljeve ovog projekta. I mi se zalažemo za proizvodnju domaćih proizvoda, razvoj obrtništva, kao važnog dijela hrvatskog gospodarstva, plasman proizvoda i usluga na strana tržišta, poticanje zapošljavanja te mogućnost samozapošljavanja.", istaknuo je predsjednik Ranogajec prilikom potpisa Ugovora.

Ranogajec je dodao kako je Hrvatska obrtnička komora, u cilju smanjenja troškove poslovanja svojih članova te omogućavanja povoljnije kupnje proizvoda ili korištenje usluga, nedavno pokrenula projekt Zajednička nabava – HOK ZNA. Zahvaljujući ovom projektu, obrtnici-članovi Hrvatske obrtničke komore, moći će koristiti razne pogodnosti kod partnera s kojima je dogovorena suradnja.

Ideja je u projekt HOK ZNA uključiti partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu HOK-a u svakodnevnom poslovanju.